![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I bilo je igranje igara na netu sa ostalim igračima za ljudska zadnje 2 godine, jer sam dobio dobar brzine veze. Ali nažalost dobar pings su rijetki i kvaliteti serveri se smanjuje! Ali ljudi i dalje nastaviti da igra. Je li moj ISP problem ili postoji neki drugi razlog zašto je ovo događa. Ukoliko da onda Što mogu učiniti kako bi poboljšala moje latencija na server. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li govorio o svom ISP-ova?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.speedtest.net/
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Moj Pc isključuje kada igrate igre, je Moj PSU redu?! | mikeypantz | General Hardware Chat | 3 | 22 studeni 2009 11:55 |
| Audio Klikovi i udaraca, kada Igranje Mp3, Watching Videos, te Učitavanje igre? | Damse | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 13 listopad 2009 08:56 |
| Ponovo pokrenite računalo Igranje igre! | DarkKaleo | General Hardware Chat | 15 | 16. Ruj 2008 17:54 |
| Trouble Igranje IGRE | aaron79 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 5. travanj 2008 06:55 |
| Computer smrzavanje prilikom igranja igara | simonkenya | Općenito Software Chat | 5 | 5. studeni 2007 13:44 |
| Thread Tools | |
| |