![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én már játszom a nettó más emberi játékosok az elmúlt 2 év, mert van egy jó sebességű kapcsolatot. De sajnos a jó pingek nagyon ritkák, és a minőségi szerverek csökkenő! De még mindig az emberek továbbra is játszani. Az én ISP probléma, vagy van valami más oka annak, hogy ez megtörténhet. Ha igen, akkor mit lehet tenni, hogy javítsa az én latencia a szerverre. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beszéltél ISP errõl?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.speedtest.net/
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| My PC kikapcsol, ha Playing Games, az én PSU Oké?! | mikeypantz | Általános fémáru Chat | 3 | November 22, 2009 11:55 |
| Audio kattintások és Bumps amikor Playing Mp3, Watching videók és játékok betöltése? | Damse | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | Október 13, 2009 08:56 |
| A számítógép újraindítása a játékot! | DarkKaleo | Általános fémáru Chat | 15 | 16. Szeptember 2008 17:54 |
| TROUBLE játék | aaron79 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 5. április 2008 06:55 |
| Számítógépes játék során fagyasztás | simonkenya | General Chat szoftver | 5 | 5. november 2007 13:44 |
| Téma eszközök | |
| |