![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי משחק משחקים עם נטו על אדם אחרים עבור שחקנים 2 שנים האחרונות, מאז יש לי מהירות חיבור טוב. טוב, אבל לצערי הם נדירים pings ואיכות שרתי יורדים!! אבל עדיין אנשים ממשיכים לשחק. האם יש בעיה או ספק האינטרנט שלי יש סיבה אחרת למה זה קורה. אם כן אז מה אני יכול לעשות כדי לשפר את כמיסות לשרת. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם אתה מדבר על ספק שירותי האינטרנט שלך על זה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.speedtest.net/
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| My PC מכבה כאשר אתה משחק משחקים, הוא PSU שלי בסדר?! | mikeypantz | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 22 נובמבר 2009 11:55 |
| קליקים שמע מכשולים כאשר Playing Mp3, צפייה בסרטונים, משחקים ו Loading? | Damse | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 13 אוקטובר 2009 08:56 |
| הפעלה מחדש של המחשב משחקים! | DarkKaleo | כללי חומרה צ 'אט | 15 | 16 ספטמבר 2008 17:54 |
| Trouble משחקים | aaron79 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | ה -5 בחודש אפריל 2008 06:55 |
| כאשר מחשב קופא משחקים | simonkenya | כללי תוכנות צ 'אט | 5 | ה -5 בחודש נובמבר 2007 13:44 |
| שרשרת כלים | |
| |