![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I bolo hranie hier na čistej s inými ľudskými hráči za posledné 2 roky, pretože som dostal dobrú rýchlosť pripojenia. Ale bohužiaľ dobrý ping sú zriedkavé a kvalitné servery sú klesajúce! Ale stále ľudia naďalej hrať. Je to môj ISP problém alebo existuje nejaký iný dôvod, prečo sa tak deje. Ak áno, potom to, čo môžem urobiť pre zlepšenie môjho latencia na server. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste mluvil k vášmu ISP o tom?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.speedtest.net/
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| My Pc Vypne pri hraní hier, je môj psovi jo?! | mikeypantz | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 22.listopadu 2009 11:55 |
| Audio Kliknutie a nárazy pri prehrávaní Mp3, sledovanie videa, hier a zaťaženie? | Dams | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 13.října 2009 08:56 |
| Restart Hranie počítačových hier! | DarkKaleo | Všeobecné Hardware Chat | 15 | 16. September 2008 17:54 |
| TROUBLE ŠPORTOVÉ HRY | aaron79 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 5. apríla 2008 06:55 |
| Počítačové mrazu pri hraní hier | simonkenya | Všeobecné Software Chat | 5 | 5. november 2007 13:44 |
| Thread Tools | |
| |