по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Препоръчайте ми PC игри (първата)

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти май, 2009, 10:33
Новите държави Група

Default Препоръчайте ми PC игри (първата)

Само построен нов компютър като стария ми е бил 9 години! Новата е двоен процес тичане до 3GHz с 4GB на ОВЕН и сапфир 4800 графична карта, така че се надяваме, че могат да се справят повечето игри.

Мисля, че бих искал стратегия дойде. Аз доста като команда и владей, или СИМ-град (не The Sims все пак). Видях, че World Of Warcraft е популярен - той е кой да е добър, ако е така кой вариант е най-добре?

Всякакви други препоръки?

Видях, но аз не съм сигурен какво да вземем.
Old 13-ти май, 2009, 10:54
Номер на групата

Лично аз като First Person Shooters и бих препоръчал COD WAW. Последната стратегия игра аз играч Светът е в конфликт, и аз основавам то доста слаба. Споменахте C & C игри, да не си играе Червен Alert3? Последният играх беше Tiberium Wars3, а аз дори не знам за RA3. Tiberium Wars 3 е толкова добър, колкото останалите. Аз може да се RA3. Той също така изглежда като нов, Tiberium Даун, излиза, но те дори не са едно съобщение за датата, че един.

Избягвам игри като WOW, защото то е изцяло интернет базирани и аз мисля, че трябва да плащат всеки месец, за да играят. Харесва ми да купя играта и това е мое. Това е също защо аз няма да купя някоя игра която изисква зареждате този вирус ПАРА на вашия компютър.
Old 13-ти май, 2009, 13:16
Член Група

stragedy? Age Of Empires 3 + разширения си е добро. за FPS, аз като Crysis, предоставяне имате приличен система, което правиш!
Old 13-ти май, 2009, 15:45
Номер на групата

Team Fortress 2 е най-добрият мултиплейър игра издадена в много, много дълго време. Аз ще взема The Orange Box за $ 30 или просто го вземете за $ 20.

Не се Уау, можете да го играя на компютъра от 2001 г. и това е все едно безкрайно шлифоване, тъй като повечето MMOs.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 13-ти май, 2009, 17:33
Модератор Група

Ако искате тип RTS на играта ти арго 'отивам крив с Компания на Heroes

Срам сте пропуснали тази наистина
Цитат:
Уикенд сделка - The Orange Box 66% Изключено

24-ти април 2009, 11:15 ч. - Valve - Прессъобщения

Уикендът е специално за парно Оранжевата кутия, С награден събиране на Valve заглавия, включително Portal, Team Fortress 2 и Half-Life 2 семейни игри. За този уикенд само, The Orange Box се предлага 66% отстъпка на цената на клиенти по целия свят. В САЩ например, означава 66% отстъпка на всички пет мача, включени в Ориндж са само за $ 9.99. Посетете www.steamgames.com за повече информация.

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 13-ти май, 2009, 18:47
Номер на групата

Ами чесало ЮЗ, тук е добра сделка за FEAR2 (и farcry2 ако наистина го искате):

http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/
Old 14-ти май 2009, 10:09
Номер на групата

Обичам страх seriese. Знам, ф каза искаш една РТС, но страхът е толкова Awsome. си на първата истинска PC I игра играе на първата ми създадена преди години.

Моята система: Най Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45)
RAM памет:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графична карта (и):
GTX280
Звукова карта:
борда (за сега)
Hard Drive (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптично устройство (а):
Кликнете върху връзката в подписа за още
Дело / PSU:
Корсар CMPSU-750TX (750 Watt)
Охлаждане:
XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка
Мрежа / Интернет:
DSL средносрочен
Монитор (и):
30 инчов 2650x1600 (скоро все пак)
Операционна система (и):
XP Home
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Първи Нов лаптоп ... какъв софтуер ми препоръчвате? posiview Общи Софтуер Чат 2 2-ро Юни 2009 09:56
Отивате да купя един от тези компютри, които ще ви препоръча? stephaniedee Общи Хардуер Чат 11 6 януари 2009 18:53
Може ли някой да препоръчате дънната за домашен сървър? мъртъв wookies Процесори, дънни платки & RAM 3 27 Юли 2008 09:32
Препоръчайте ми малко PC сигурност кости Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 4 6 юли 2008 13:00
Препоръчайте DVD горелка ian65 Дискове & сменяемите носители 1 16-ти септември 2007 15:53
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc