![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Само построен нов компютър като стария ми е бил 9 години! Новата е двоен процес тичане до 3GHz с 4GB на ОВЕН и сапфир 4800 графична карта, така че се надяваме, че могат да се справят повечето игри. Мисля, че бих искал стратегия дойде. Аз доста като команда и владей, или СИМ-град (не The Sims все пак). Видях, че World Of Warcraft е популярен - той е кой да е добър, ако е така кой вариант е най-добре? Всякакви други препоръки? Видях, но аз не съм сигурен какво да вземем. |
|
| |||
| |||
| Лично аз като First Person Shooters и бих препоръчал COD WAW. Последната стратегия игра аз играч Светът е в конфликт, и аз основавам то доста слаба. Споменахте C & C игри, да не си играе Червен Alert3? Последният играх беше Tiberium Wars3, а аз дори не знам за RA3. Tiberium Wars 3 е толкова добър, колкото останалите. Аз може да се RA3. Той също така изглежда като нов, Tiberium Даун, излиза, но те дори не са едно съобщение за датата, че един. Избягвам игри като WOW, защото то е изцяло интернет базирани и аз мисля, че трябва да плащат всеки месец, за да играят. Харесва ми да купя играта и това е мое. Това е също защо аз няма да купя някоя игра която изисква зареждате този вирус ПАРА на вашия компютър. |
|
| |||
| |||
| stragedy? Age Of Empires 3 + разширения си е добро. за FPS, аз като Crysis, предоставяне имате приличен система, което правиш! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Team Fortress 2 е най-добрият мултиплейър игра издадена в много, много дълго време. Аз ще взема The Orange Box за $ 30 или просто го вземете за $ 20. Не се Уау, можете да го играя на компютъра от 2001 г. и това е все едно безкрайно шлифоване, тъй като повечето MMOs.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ако искате тип RTS на играта ти арго 'отивам крив с Компания на Heroes Срам сте пропуснали тази наистина ![]() Цитат:
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Ами чесало ЮЗ, тук е добра сделка за FEAR2 (и farcry2 ако наистина го искате): http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Обичам страх seriese. Знам, ф каза искаш една РТС, но страхът е толкова Awsome. си на първата истинска PC I игра играе на първата ми създадена преди години.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Първи Нов лаптоп ... какъв софтуер ми препоръчвате? | posiview | Общи Софтуер Чат | 2 | 2-ро Юни 2009 09:56 |
| Отивате да купя един от тези компютри, които ще ви препоръча? | stephaniedee | Общи Хардуер Чат | 11 | 6 януари 2009 18:53 |
| Може ли някой да препоръчате дънната за домашен сървър? | мъртъв wookies | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 27 Юли 2008 09:32 |
| Препоръчайте ми малко PC сигурност | кости | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 4 | 6 юли 2008 13:00 |
| Препоръчайте DVD горелка | ian65 | Дискове & сменяемите носители | 1 | 16-ти септември 2007 15:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |