menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Doporučit Me PC hry (první)

Reply

Thread Nástroje
Old 13. května 2009, 10:33
Nový člen skupiny

Default Doporučit Me PC hry (první)

Jen postaven nový počítač jako můj starý bylo 9 let! Nové jeden je duální procesor běží na 3ghz, se 4 GB RAM a grafickou kartu Sapphire 4800 tak doufejme, že to zvládne většinu her.

Myslím, že bych přišel strategie. Jsem docela rád velení a panuj, nebo sim city (ne The Sims ačkoli). Viděl jsem, že World of Warcraft je populární - to je dobrej, a pokud ano, která verze je nejlepší?

Jakékoliv jiné doporučení?

Jsem se podíval, ale nejsem si jisti, co vybrat.
Old 13. května 2009, 10:54
Dárce Skupina

Osobně se mi líbí první osoba Shooters a doporučí COD WAW. Poslední strategie hry jsem hrál byl Svět v konfliktech, a já zjistil, že je docela slabá. Jste se zmínil o C & C her, které jste hráli Red Alert3? Poslední z nich byla jsem hrál Tiberium Wars3 a já jsem to ani vědět o RA3. 3 Tiberium Wars byl tak dobrý, jako ostatní. Možná jsem se dostat RA3. Také vypadá jako nový, Tiberium Dawn, jede, ale nemají mít i zpráva, že data pro jednoho.

I vyhnout hry WOW rád, protože je zcela založeno na internet a myslím si, že budete muset platit každý měsíc hrát. Rád si koupit hru a je to moje. To je také důvod, proč nebudu kupovat hru, která vyžaduje načtení PARNÍ že virus na vašem počítači.
Old 13. května 2009, 13:16
Člen Skupina

stragedy? věk impéria 3 + její expanze je dobrá. o FPS, Crysis se mi líbí, že jste slušný systém, který Vás!
Old 13. května 2009, 15:45
Dárce Skupina

Team tvrze 2 je nejlepší multiplayer hra uvolněna ve velmi, velmi dlouho. Chtěl bych vyzvednout Orange Box o 30 dolarů nebo prostě chytni ho za 20 dolarů.

Nechápejte WoW, můžete přehrávat na počítači, od roku 2001 a je to prostě stejné jako nekonečné broušení většiny MMOs.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 13. května 2009, 17:33
Moderátor skupiny

Pokud chcete RTS typu hru převýšení pokazí se Company of Heroes

Hanba vám chyběl tento fakt
Citace:
Víkend Deal - Orange Box o 66% z ceny

24. dubna 2009, 11:15 - Ventilem - Tisková zpráva

O víkendu na zvláštní Pára je V Orange Box, O udělení-vítězné kolekce Ventilem titulů včetně Portal, Team pevnosti 2 a Half-Life 2 rodinných her. Pro tento víkend pouze, Orange Box je nabízen za 66% z ceny pro své pravidelné zákazníky po celém světě. V USA například, 66% sleva znamená všech pět her zařazeny do Oranžová je jen 9,99 dolarů. Navštivte www.steamgames.com pro více informací.

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13. května 2009, 18:47
Dárce Skupina

Tak sakra SW, tady je to dobrý obchod pro FEAR2 (farcry2 a pokud opravdu chtějí):

http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/
Old 14. května 2009, 10:09
Dárce Skupina

i láska strach seriese. Vím, že u řekl u chtějí RTS, ale strach je jen tak awsome. jeho první skutečný PC hru jsem hrál na své první stavět lety.

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Získání nového Laptop Software ... co se hodí? posiview Obecné Software Chat 2 2. června 2009 09:56
Chystáte se koupit jeden z těchto počítačů, které by vám doporučit? stephaniedee Obecné Hardware Chat 11 6. leden 2009 18:53
Může někdo doporučit nějakou desku pro domácí server? mrtvý wookies Procesory, základní desky & RAM 3 27. červenec 2008 09:32
Doporučte mi prosím ks bezpečnosti Kosti Virus, spyware a bezpečnost 4 6. července 2008 13:00
Doporučit DVD vypalovačku ian65 Drives & Removable Media 1 16. Září 2007 15:53
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.