![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jen postaven nový počítač jako můj starý bylo 9 let! Nové jeden je duální procesor běží na 3ghz, se 4 GB RAM a grafickou kartu Sapphire 4800 tak doufejme, že to zvládne většinu her. Myslím, že bych přišel strategie. Jsem docela rád velení a panuj, nebo sim city (ne The Sims ačkoli). Viděl jsem, že World of Warcraft je populární - to je dobrej, a pokud ano, která verze je nejlepší? Jakékoliv jiné doporučení? Jsem se podíval, ale nejsem si jisti, co vybrat. |
|
| |||
| |||
| Osobně se mi líbí první osoba Shooters a doporučí COD WAW. Poslední strategie hry jsem hrál byl Svět v konfliktech, a já zjistil, že je docela slabá. Jste se zmínil o C & C her, které jste hráli Red Alert3? Poslední z nich byla jsem hrál Tiberium Wars3 a já jsem to ani vědět o RA3. 3 Tiberium Wars byl tak dobrý, jako ostatní. Možná jsem se dostat RA3. Také vypadá jako nový, Tiberium Dawn, jede, ale nemají mít i zpráva, že data pro jednoho. I vyhnout hry WOW rád, protože je zcela založeno na internet a myslím si, že budete muset platit každý měsíc hrát. Rád si koupit hru a je to moje. To je také důvod, proč nebudu kupovat hru, která vyžaduje načtení PARNÍ že virus na vašem počítači. |
|
| |||
| |||
| stragedy? věk impéria 3 + její expanze je dobrá. o FPS, Crysis se mi líbí, že jste slušný systém, který Vás! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Team tvrze 2 je nejlepší multiplayer hra uvolněna ve velmi, velmi dlouho. Chtěl bych vyzvednout Orange Box o 30 dolarů nebo prostě chytni ho za 20 dolarů. Nechápejte WoW, můžete přehrávat na počítači, od roku 2001 a je to prostě stejné jako nekonečné broušení většiny MMOs.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Pokud chcete RTS typu hru převýšení pokazí se Company of Heroes Hanba vám chyběl tento fakt ![]() Citace:
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Tak sakra SW, tady je to dobrý obchod pro FEAR2 (farcry2 a pokud opravdu chtějí): http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i láska strach seriese. Vím, že u řekl u chtějí RTS, ale strach je jen tak awsome. jeho první skutečný PC hru jsem hrál na své první stavět lety.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Získání nového Laptop Software ... co se hodí? | posiview | Obecné Software Chat | 2 | 2. června 2009 09:56 |
| Chystáte se koupit jeden z těchto počítačů, které by vám doporučit? | stephaniedee | Obecné Hardware Chat | 11 | 6. leden 2009 18:53 |
| Může někdo doporučit nějakou desku pro domácí server? | mrtvý wookies | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 27. červenec 2008 09:32 |
| Doporučte mi prosím ks bezpečnosti | Kosti | Virus, spyware a bezpečnost | 4 | 6. července 2008 13:00 |
| Doporučit DVD vypalovačku | ian65 | Drives & Removable Media | 1 | 16. Září 2007 15:53 |
| Thread Nástroje | |
| |