![]() |
|
| |||
| |||
| Απλά έχτισε ένα νέο υπολογιστή μου όπως παλιά ήταν 9 ετών! Το νέο είναι ένα διπλό επεξεργαστή που τρέχει στα 3GHz, με 4GB μνήμης RAM και μια Sapphire 4800 κάρτα γραφικών έτσι ελπίζω ότι μπορεί να χειριστεί τα περισσότερα παιχνίδια. Νομίζω ότι θα ήθελα μια στρατηγική ήρθε. Μου αρέσει πολύ τη διοίκηση και τον κατακτήσουν, ή sim πόλη (δεν The Sims όμως). Είδα ότι το World of Warcraft είναι δημοφιλές - είναι ότι κάθε καλό, αν ναι ποια εκδοχή είναι καλύτερη; Οποιεσδήποτε άλλες συστάσεις; Έχω κοίταξε αλλά δεν είμαι σίγουρος τι να διαλέξετε. |
|
| |||
| |||
| Προσωπικά, μου αρέσει First Person σκοπευτές και θα συστήσει COD WAW. Το i τελευταίο παιχνίδι στρατηγικής έπαιξε ήταν World in Conflict, και το βρήκα αρκετά αδύναμη. Μιλήσατε για την C & C παιχνίδια, έχετε παίξει Red Alert3; Η τελευταία έπαιξα ήταν Tiberium Wars3, και δεν είχα καν γνωρίζουν RA3. Tiberium Wars 3 ήταν τόσο καλή όσο και οι άλλοι. Μπορεί να έχω για να RA3. Φαίνεται, επίσης, ένα νέο, Tiberium Dawn, βγαίνει, αλλά δεν έχουν ακόμη και μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το ένα. Η αποφυγή παιχνίδια όπως το WOW γιατί είναι εντελώς βασίζεται στο διαδίκτυο και νομίζω ότι πρέπει να καταβάλουν κάθε μήνα για να παίξει. Μου αρέσει να αγοράσω ένα παιχνίδι και αυτό είναι δικό μου. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα αγοράσει κανένα παιχνίδι που απαιτεί φορτώνετε ότι ΑΤΜΟΥ ιός στον υπολογιστή σας. |
|
| |||
| |||
| stragedy; Age of Empires 3 + επεκτάσεις του είναι καλή. για FPS, i like Crysis, παρέχοντας έχετε ένα αξιοπρεπές σύστημα, το οποίο κάνεις! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Team Fortress 2 είναι το καλύτερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες κυκλοφόρησε σε μια πολύ, πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα να αναφερθώ το Orange Box για $ 30 ή απλώς να τραβήξει για $ 20. Μην πάρετε WoW, θα μπορούσε να παίξει σε έναν υπολογιστή από το 2001 και είναι ακριβώς η ίδια ατελείωτη άλεσης, καθώς τα περισσότερα MMOs.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Αν θέλετε ένα είδος RTS του παιχνιδιού που επίκλιση πάει στραβά με Company of Heroes Ντροπή σας ξέφυγε αυτό το πραγματικά ![]() Απόσπασμα:
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Λοιπόν καλό ΝΔ, εδώ είναι μια καλή συμφωνία για FEAR2 (και farcry2 αν θέλετε πραγματικά): http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λατρεύω το seriese φόβο. i know u είπε u θέλουν ένα RTS, αλλά ο φόβος είναι ακριβώς έτσι awsome. την πρώτη πραγματική του pc μου παιχνίδι που παίζεται για πρώτη μου οικοδομήσουμε χρόνια.