![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Samo izgradili novo računalo kao moj stari je bio 9 godina! Novi je dual procesor trčanje at 3GHz, sa 4GB RAM i grafička kartica Sapphire 4.800 tako nadamo se može nositi s većinom igara. Mislim da bih došao strategije. I prilično sličan naredba i osvojiti, ili Sim City (ne Sims ipak). Vidio sam da je World of Warcraft je popularna - to je bilo dobro, ako je tako koja verzija je najbolji? Bilo koja druga preporuka? Ja sam pogledala, ali Im 'ne siguran što odabrati. |
|
| |||
| |||
| Osobno, ja kao First Person Shooters i would recommend COD WAW. Strateška igra u zadnje sam igrao je World in Conflict, i ja osnivati to prilično slaba. Spomenuli ste C & C igre, da li ste igrali Crvena Alert3? Posljednje sam igrao bila je tiberium Wars3, a nisam ni znati o RA3. Tiberium Wars 3 je dobar kao drugima. JA svibanj imati da biste dobili RA3. Ona također izgleda kao novi, tiberium zore, izlazi, ali oni nemaju ni puštanje datum za taj neki. Ja izbjeći igre poput WOW, jer je u potpunosti temelji internetu i mislim da morate platiti svaki mjesec za igru. Ja bih kupiti igru i to je moje. To je također razlog zašto neću kupiti bilo koju igru koja zahtjeva da vas učitavanja PARNE virus na svom računalu. |
|
| |||
| |||
| stragedy? Age of Empires 3 + njegova proširenja je dobar. za FPS, ja poput Crysis, pod uvijetom da imate pristojan sustavu, koji vam se! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Team Tvrđava 2 se najbolja multiplayer igra izdana u vrlo, vrlo dugo vremena. Ja bih pokupiti Orange Box za 30 dolara ili samo ga uhvatite za 20 dolara. Don't get WoW, da bi mogao igrati na računalu iz 2001 i to je isto kao i beskrajne brušenje većina MMOs.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ako želite RTS vrstu igre te licemjerje 'pogrešno ići sa Company of Heroes Sramota ste propustili ovo stvarno ![]() Quote:
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Pa ispitati kritički SW, ovdje je dobar posao na FEAR2 (farcry2 i ako ga stvarno želite): http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volim strah seriese. ja znam u, rekao je u ištanje RTS, ali strah je upravo tako awsome. svoj prvi pravi pc igre sam igrao na mom prvom graditi godina.