![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tiesiog pastatė naują kompiuterį, kaip mano senas buvo 9 metai! Nauja yra du procesorius važiuojant 3GHz, su 4GB RAM ir Sapphire 4.800 grafikos plokštę, todėl tikiuosi, ji gali dirbti daugelyje žaidimų. Manau, kad norėčiau strategija atėjo. Man labai patiko Command and Conquer, ar Sim City (ne Sims nors). Mačiau, kad World of Warcraft yra populiari - tai bet koks geras, jei taip, tai kokia versija yra geriausia? Bet koks kitas rekomendacijas? Matydami, bet nežinau ką pasirinkti. |
|
| |||
| |||
| Personally, I like First Person Shooters ir rekomenduoja COD WAW. Paskutinis strateginis žaidimas aš grojo World in Conflict, ir man atrodė gana silpnai. Jūs minėjote, C & C žaidimų, kurie jums grojo Raudona Alert3? Last one I grojo Tiberium Wars3, ir aš net nežinau apie RA3. Tiberium Wars 3 buvo taip gerai, kaip kiti. Aš gali gauti RA3. Jis taip pat atrodo kaip nauja, Tiberium Dawn išeina, tačiau jie net neturi išleidimo datą, kad vienas. Vengiu žaidimai kaip WOW, nes jis yra visiškai pagrįstas interneto ir manau, kad jūs turite mokėti kas mėnesį žaisti. Aš noriu nusipirkti žaidimą ir tai mano. Tai taip pat, kodėl aš ne pirkti bet kurį žaidimą, kuris reikalauja, kad įkeliate virusas steam kompiuteryje. |
|
| |||
| |||
| stragedy? Age of Empires 3 + jos irimą yra gera. PAS, man patinka Crysis, kad jums yra padorus sistema, kuri jums! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Team Fortress 2 yra geriausias Multiplayer žaidimas išleistas labai, labai ilgai. Norėčiau pasiimti Orange Box už 30 $ arba tiesiog paimti ją už $ 20. Don't get WoW, galite žaisti su kompiuteriu nuo 2001 metų ir tai tik pačių begalinis šlifavimas, nes dauguma MMOs.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Jei norite RTS tipo žaidimas you cant go wrong with Company of Heroes Shame jūs praleistus tai tikrai ![]() Citata:
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Na gi programinė įranga, čia gera idėja dėl FEAR2 (ir farcry2 jei tikrai nori): http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love baimė seriese. I know u pasakė u wanna RTS, tačiau baimė yra tik tiek awesome. savo pirmą tikrą PC Game I grojo mano pirmasis pastatyti metų.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pirmieji naujas nešiojamas ... Kokią programinę įrangą galite rekomenduoti? | posiview | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 2 birželis 2009 09:56 |
| Ketina įsigyti vieną iš šių kompiuterių, kuri galite rekomenduoti? | stephaniedee | General Hardware Chat | 11 | 6 sausis 2009 18:53 |
| Can anyone recommend plokštė Home Server? | negyvas wookies | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 27 liepa 2008 09:32 |
| Papasakok man PC Security | kaulai | Virus, Spyware & Security | 4 | 6 liepa 2008 13:00 |
| Rekomenduok DVD | ian65 | Drives & Removable Media | 1 | 16 rugsėjis 2007 15:53 |
| Temos įrankiai | |
| |