rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Poleć mnie PC Game (pierwszy)

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 maja 2009, 10:33
Nowe państwa grupy

Default Poleć mnie PC Game (pierwszy)

Wystarczy zbudować nowy komputer, jak mój stary w wieku 9 lat! Jest nowy dwoma procesorami na 3 GHz, 4 GB pamięci RAM i kartę graficzną Sapphire 4800 więc miejmy nadzieję, że może obsługiwać większość gier.

Myślę, że chciałbym strategii przyszedł. I zupełnie jak Command & Conquer, czy miasta SIM (choć nie The Sims). Widziałam, że World of Warcraft jest popularny - to jest jakieś dobre, a jeżeli tak, która wersja jest najlepsza?

Wszelkie inne zalecenia?

Sprawdziliśmy, ale nie jestem pewien, co wybrać.
Old 13 maja 2009, 10:54
Grupa dawcy

Osobiście lubię First Person Shooters i polecam COD WAW. Ostatnio strategię i grą był World in Conflict, a znalazłem go bardzo słaby. Wspomniał Pan o C & C gier, czy grałeś w Red Alert3? Ostatni grałem był Tiberium Wars3, a ja nawet nie wiedziałem o RA3. Tiberium Wars 3 był tak dobry jak inni. Może muszę uzyskać RA3. Dostrzegają również jak nowy, Tiberium Dawn, to wychodzi, ale nie ma nawet daty wydania na ten jeden.

Unikam gry jak WOW, ponieważ jest on całkowicie do Internetu w oparciu i myślę, że trzeba płacić co miesiąc do odegrania. Chcę kupić grę i It's mine. To także, dlaczego nie kupować żadnych gier, które wymaga załadowania, że STEAM wirusa na komputerze.
Old 13 maja 2009, 13:16
Członek grupy

stragedy? Age of Empires 3 + jej rozszerzenia jest dobry. o FPS, i jak Crysis, zapewniając masz przyzwoity system, który do Ciebie!
Old 13 maja 2009, 15:45
Grupa dawcy

Team Fortress 2 to najlepsza gra multiplayer wydany w bardzo, bardzo długo. Chciałbym odebrać Orange Box za 30 dolarów lub po prostu złapał ją za 20 dolarów.

Don't get WoW, można odtwarzać na komputerze z roku 2001 i jest tak samo nieograniczone jak najbardziej szlifowania MMO.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 13 maja 2009, 17:33
Moderator grupy

Jeśli chcesz typu RTS gry you cant go wrong with Company of Heroes

Shame przegapiłeś to naprawdę
Cytat:
Weekend Deal - The Orange Box 66% taniej

24 kwietnia 2009, 11:15 - Valve - Press Release

Specjalne weekend na Para jest The Orange Box, Nagradzanych kolekcji tytułów, w tym Valve Portal, Team Fortress 2 i Half-Life 2 rodzina gry. W ten weekend tylko Orange Box jest oferowana w 66% taniej regularnej ceny dla klientów na całym świecie. W USA na przykład, 66% zniżki oznacza wszystkie pięć meczów zawarte w Orange to tylko 9,99 dolarów. Wizyty www.steamgames.com Aby uzyskać więcej informacji.

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 maja 2009, 18:47
Grupa dawcy

Dobrze heck SW, here's a good deal na Fear2 (i farcry2 jeśli naprawdę chcesz ją):

http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/
Old 14 maja 2009, 10:09
Grupa dawcy

I love Seriese strachu. Wiem, że u said u want RTS, ale strach jest tak awsome. jego pierwszy prawdziwy komputer i grą na moim pierwszym budować lat temu.

My System: Góra Secrit

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45)
Pamięć RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Karta graficzna (y):
GTX280
Karta dźwiękowa:
pokładowej (przynajmniej na razie)
Hard Drive (s):