![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wystarczy zbudować nowy komputer, jak mój stary w wieku 9 lat! Jest nowy dwoma procesorami na 3 GHz, 4 GB pamięci RAM i kartę graficzną Sapphire 4800 więc miejmy nadzieję, że może obsługiwać większość gier. Myślę, że chciałbym strategii przyszedł. I zupełnie jak Command & Conquer, czy miasta SIM (choć nie The Sims). Widziałam, że World of Warcraft jest popularny - to jest jakieś dobre, a jeżeli tak, która wersja jest najlepsza? Wszelkie inne zalecenia? Sprawdziliśmy, ale nie jestem pewien, co wybrać. |
|
| |||
| |||
| Osobiście lubię First Person Shooters i polecam COD WAW. Ostatnio strategię i grą był World in Conflict, a znalazłem go bardzo słaby. Wspomniał Pan o C & C gier, czy grałeś w Red Alert3? Ostatni grałem był Tiberium Wars3, a ja nawet nie wiedziałem o RA3. Tiberium Wars 3 był tak dobry jak inni. Może muszę uzyskać RA3. Dostrzegają również jak nowy, Tiberium Dawn, to wychodzi, ale nie ma nawet daty wydania na ten jeden. Unikam gry jak WOW, ponieważ jest on całkowicie do Internetu w oparciu i myślę, że trzeba płacić co miesiąc do odegrania. Chcę kupić grę i It's mine. To także, dlaczego nie kupować żadnych gier, które wymaga załadowania, że STEAM wirusa na komputerze. |
|
| |||
| |||
| stragedy? Age of Empires 3 + jej rozszerzenia jest dobry. o FPS, i jak Crysis, zapewniając masz przyzwoity system, który do Ciebie! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Team Fortress 2 to najlepsza gra multiplayer wydany w bardzo, bardzo długo. Chciałbym odebrać Orange Box za 30 dolarów lub po prostu złapał ją za 20 dolarów. Don't get WoW, można odtwarzać na komputerze z roku 2001 i jest tak samo nieograniczone jak najbardziej szlifowania MMO.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Jeśli chcesz typu RTS gry you cant go wrong with Company of Heroes Shame przegapiłeś to naprawdę ![]() Cytat:
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Dobrze heck SW, here's a good deal na Fear2 (i farcry2 jeśli naprawdę chcesz ją): http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I love Seriese strachu. Wiem, że u said u want RTS, ale strach jest tak awsome. jego pierwszy prawdziwy komputer i grą na moim pierwszym budować lat temu.
![]() |
|
| Zakładki |