mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Recomanda-mi un PC Game (primul)

Reply

Thread Tools
Old 13 mai 2009, 10:33
Noile state Group

Default Recomanda-mi un PC Game (primul)

Doar a construit un calculator nou ca meu cel vechi a fost de 9 ani! Una nouă este un procesor dual rulează la 3GHz, cu 4GB de memorie RAM şi o placă grafică Sapphire 4800 astfel încât sperăm că-l pot ocupa cele mai multe jocuri.

Cred că mi-ar dori o strategie de venit. Am destul ca de comandă şi cuceri, sau un oraş SIM (nu The Sims though). Am văzut că World of Warcraft este popular - este nici bun, în caz afirmativ, care versiune este cel mai bun?

Orice alte recomandări?

I-am uitat, dar nu sunt ceea ce sigur de a alege.
Old 13 mai 2009, 10:54
Grupul de donator

Personal, îmi place Prima persoană Trăgători şi-ar recomanda COD WAW. Ultima strategie i joc jucat a fost World in Conflict, şi am găsit-o destul de slab. Aţi menţionat C & C de jocuri, te-ai jucat Red Alert3? Ultima pe care o am jucat a fost Tiberium Wars3, şi eu nu ştiu chiar despre RA3. Tiberium Wars 3 a fost la fel de bun ca ceilalţi. Eu pot avea pentru a obţine RA3. De asemenea, arata ca unul nou, Tiberium Dawn, iese, dar ei nu au nici măcar o dată de lansare pentru că unul.

Am evita jocuri, precum WOW, pentru că este în întregime bazate pe internet şi cred că va trebui să plătească în fiecare lună pentru a juca. Îmi place să cumpăr un joc si este a mea. Acesta este, de asemenea, de ce nu voi cumpăra orice tip de joc care cere aţi încărcat ca ABUR virus pe computer.
Old 13 mai 2009, 13:16
Grupul de stat

stragedy? Age of Empires 3 + extinderi ale sale este bună. pentru FPS, îmi place Crysis, oferindu-va avea un sistem decent, care a face tu!
Old 13 mai 2009, 15:45
Grupul de donator

Team Fortress 2 este cel mai bun joc multiplayer lansat într-o foarte, foarte mult timp. Mi-ar ridica Orange Box pentru $ 30 sau doar ia-o pentru $ 20.

Don't get WoW, ai putea juca pe un computer din anul 2001 si este la fel ca cele mai multe fără sfârşit măcinare OGM-uri.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 13 mai 2009, 17:33
Moderator Group

Dacă doriţi un tip de joc RTS tu cant du-te in neregula cu Company of Heroes

Ruşine ai pierdut asta chiar
Citat:
Weekend Deal - Orange Box 66% Off

24 aprilie 2009, 11:15 - Valve - Comunicat de presă

Week-end special pe aburi este Orange Box, Premiat în colecţie de titluri Valve, inclusiv Portal, Team Fortress 2 şi Half-Life 2 familie de jocuri. Pentru acest sfârşit de săptămână numai, Orange Box este de a fi oferit la 66% off preţul său de regulate pentru clienţi în întreaga lume. În SUA, de exemplu, reducere de 66% înseamnă toate cele cinci jocuri incluse în Orange sunt doar 9.99 dolari. Vizitati www.steamgames.com Pentru mai multe informaţii.

Sistemul meu: Unele alte lover!

Procesor (e):
E8500 E0@4.1Ghz (stoc de volţi)
Plăci de bază:
BIOSTAR TPower I45
Memorie RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINĂ
Placă grafică (e):
X1950 Pro
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
2
Optical Drive (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Cauza / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Răcire:
Big taifun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "WideScreen 1680 x 105
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 mai 2009, 18:47
Grupul de donator

Ei bine naiba SW, aici este o afacere bună pe FEAR2 (şi farcry2 dacă într-adevăr doriţi IT):

http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/
Old 14 mai 2009, 10:09
Grupul de donator

i love seriese frica. I Know U a spus u nevoie un RTS, dar frica este doar atât de awsome. său real, primul joc de PC-am jucat pe primul meu construi ani în urmă.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.