menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Doporučiť Me PC hry (prvý)

Reply

Thread Tools
Old 13 mája 2009, 10:33
Nový člen skupiny

Default Doporučiť Me PC hry (prvý)

Len postavil nový počítač ako môj starý bolo 9 rokov! Ten nový je duálny procesor taktovaný na 3GHz, so 4 GB RAM a grafickou kartou Sapphire 4800, takže dúfajme, že to zvládne väčšinu hier.

Myslím, že by som prišiel stratégie. Docela sa mi páči velenia a panuj, alebo Sim City (aj keď nie The Sims). Videl som, že World of Warcraft je populárny - je to k ničomu, ak áno, ktorá verzia je najlepšia?

Akékoľvek iné odporúčania?

Díval som sa, ale nie som si istý, čo si vybrať.
Old 13 mája 2009, 10:54
Darcu Skupina

Osobne by som rád FPS a odporučiť COD WAW. Posledná strategickú hru som hral bol World in Conflict, a ja zistil, že dosť slabé. Spomenuli ste sa o C & C hier, ktoré ste hrali Red Alert3? Ten posledný bol som hral Tiberium Wars3, a ja som o tom ani nevieme RA3. 3 Tiberium Wars bol rovnako dobrý ako ostatné. Možno budem musieť dostať RA3. To tiež vyzerá ako nový, Tiberium Dawn, je coming out, ale oni nemajú ani dátum vydania, že jeden.

Vyhýbam sa hry ako WOW, pretože je úplne založené na internet a myslím, že budete musieť platiť každý mesiac hrať. Já bych si kúpiť hru a je to moje. To je tiež dôvod, prečo nebudem kupovať hru, ktorá si vyžaduje načítanie STEAM, že vírus v počítači.
Old 13 mája 2009, 13:16
Člen Skupina

stragedy? Age of Empires 3 + jej expanzia je dobrá. o FPS, aj ako Crysis, poskytujúce máte slušný systém, ktorý sa vám!
Old 13 mája 2009, 15:45
Darcu Skupina

Team Fortress 2 je najlepšia multiplayer hra vydaná vo veľmi, veľmi dlho. Chcel by som vyzdvihnúť Orange Box za 30 dolárov, alebo len chytiť ju za 20 dolárov.

Nechcem get WoW, mohol si zahrať na počítači od roku 2001 a je to to isté, nekonečné brúsenie ako väčšina MMO.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 13 mája 2009, 17:33
Moderátor skupiny

Ak chcete typ RTS hry you cant zmýliť sa Company of Heroes

Hanba ste vynechal to naozaj
Citácia:
Víkendový Deal - The Orange Box 66% Off

24.dubna 2009, 11:15 - Ventil - Tlačová správa

Víkend špeciál na Para je V Orange Box, Cena-víťazný zber ventilu titulov, vrátane portálu, Team Fortress 2 a Half-Life 2 rodinných hier. Pre tento víkend len, je Orange Box ponúka na 66% z ceny svojej pravidelnej zákazníkov po celom svete. V USA napríklad 66% zľavu znamená všetkých päť hier zahrnuté v Orange sú len $ 9.99. Navštívte www.steamgames.com pre viac informácií.

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 mája 2009, 18:47
Darcu Skupina

No sakra SW, tu je to veľa o FEAR2 (a Farcry2 či naozaj chcete to):

http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/
Old 14 mája 2009, 10:09
Darcu Skupina

i love strach series. Viem, že u povedal u potreba RTS, ale strach je len tak awsome. jeho prvý skutočný pc hru som hral na svojej prvej stavať rokmi.

Môj systém: Najvyššie Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základná doska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Pamäť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
doske (zatiaľ)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640GB
Optická mechanika (s):
Kliknite na odkaz v podpise viac
Case / PSU:
Corsair CMPs-750TX (750 WATT)
Chladenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Sieť / Internet:
DSL stredne
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak čoskoro)
Operačný systém (y):
XP Home
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Získanie nového Laptop Software ... čo sa hodí? posiview Všeobecné Software Chat 2 2. júna 2009 09:56
Chystáte sa kúpiť jeden z týchto počítačov, ktoré by vám odporučiť? stephaniedee Všeobecné Hardware Chat 11 6. január 2009 18:53
Môže niekto odporučiť nejakú dosku pre domáci server? mŕtvy wookies Procesory, základné dosky & RAM 3 27. júl 2008 09:32
Doporučte mi prosím ks bezpečnosti Kosti Virus, spyware a bezpečnosť 4 6. júla 2008 13:00
Doporučiť DVD vypalovačku ian65 Drives & Removable Media 1 16. September 2007 15:53
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.