![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Len postavil nový počítač ako môj starý bolo 9 rokov! Ten nový je duálny procesor taktovaný na 3GHz, so 4 GB RAM a grafickou kartou Sapphire 4800, takže dúfajme, že to zvládne väčšinu hier. Myslím, že by som prišiel stratégie. Docela sa mi páči velenia a panuj, alebo Sim City (aj keď nie The Sims). Videl som, že World of Warcraft je populárny - je to k ničomu, ak áno, ktorá verzia je najlepšia? Akékoľvek iné odporúčania? Díval som sa, ale nie som si istý, čo si vybrať. |
|
| |||
| |||
| Osobne by som rád FPS a odporučiť COD WAW. Posledná strategickú hru som hral bol World in Conflict, a ja zistil, že dosť slabé. Spomenuli ste sa o C & C hier, ktoré ste hrali Red Alert3? Ten posledný bol som hral Tiberium Wars3, a ja som o tom ani nevieme RA3. 3 Tiberium Wars bol rovnako dobrý ako ostatné. Možno budem musieť dostať RA3. To tiež vyzerá ako nový, Tiberium Dawn, je coming out, ale oni nemajú ani dátum vydania, že jeden. Vyhýbam sa hry ako WOW, pretože je úplne založené na internet a myslím, že budete musieť platiť každý mesiac hrať. Já bych si kúpiť hru a je to moje. To je tiež dôvod, prečo nebudem kupovať hru, ktorá si vyžaduje načítanie STEAM, že vírus v počítači. |
|
| |||
| |||
| stragedy? Age of Empires 3 + jej expanzia je dobrá. o FPS, aj ako Crysis, poskytujúce máte slušný systém, ktorý sa vám! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Team Fortress 2 je najlepšia multiplayer hra vydaná vo veľmi, veľmi dlho. Chcel by som vyzdvihnúť Orange Box za 30 dolárov, alebo len chytiť ju za 20 dolárov. Nechcem get WoW, mohol si zahrať na počítači od roku 2001 a je to to isté, nekonečné brúsenie ako väčšina MMO.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ak chcete typ RTS hry you cant zmýliť sa Company of Heroes Hanba ste vynechal to naozaj ![]() Citácia:
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| No sakra SW, tu je to veľa o FEAR2 (a Farcry2 či naozaj chcete to): http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i love strach series. Viem, že u povedal u potreba RTS, ale strach je len tak awsome. jeho prvý skutočný pc hru som hral na svojej prvej stavať rokmi.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Získanie nového Laptop Software ... čo sa hodí? | posiview | Všeobecné Software Chat | 2 | 2. júna 2009 09:56 |
| Chystáte sa kúpiť jeden z týchto počítačov, ktoré by vám odporučiť? | stephaniedee | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 6. január 2009 18:53 |
| Môže niekto odporučiť nejakú dosku pre domáci server? | mŕtvy wookies | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 27. júl 2008 09:32 |
| Doporučte mi prosím ks bezpečnosti | Kosti | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 6. júla 2008 13:00 |
| Doporučiť DVD vypalovačku | ian65 | Drives & Removable Media | 1 | 16. September 2007 15:53 |
| Thread Tools | |
| |