мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Препоручите ми је ПЦ игра (први)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. мај 2009, 10:33
Нови члан групе

Default Препоручите ми је ПЦ игра (први)

Само саградио нови рачунар као мој стари је био 9 година! Нови је двоструки процесор ради на 3ГХз, са 4ГБ РАМ-а и Сафир 4800 графичку картицу, тако надамо се да може да обради највише игара.

Мислим да бих дошао стратегије. Ја бих сасвим Цомманд & Цонкуер, или Сим Циты (иако није Тхе Симс). Видео сам да популарна Уорлд оф Уарцрафт: - да ли је било добро, ако је тако која верзија је најбоља?

Свака друга препорука?

Ја сам погледао али нисам сигуран шта да изаберете.
Old 13. мај 2009, 10:54
Донаторска Група

Лично, ја бих првом лицу и Схоотерс бих препоручио Цод УАУ. Последња стратешка игра коју сам одиграо је Свет у сукобу, и установио сам да је прилично слаб. Поменули сте Ц и Ц игре, да ли сте играли Црвена Алерт3? Последња коју сам одиграо је Тибериум Уарс3, а нисам ни знао о РА3. 3 Тибериум Уарс је био добар као други. Ја могу да се РА3. Такође, изгледа као нова, Тибериум зоре, излази, али не ни датум издавања за тај један.

Ја игре као што су избегли УОУ јер је у потпуности заснована интернета и мислим да морате да плаћате сваког месеца за игру. Ја бих да купим игру и то је моје. То је такође зашто неће купити било коју игру која захтева можете да учитате ПАРЕ вирус на вашем рачунару.
Old 13. мај 2009, 13:16
Мембер Гроуп

страгеды? Аге оф Емпирес 3 + њене експанзије је добро. за ФПС И лике Црысис, пружајући имате пристојан систем који ти!
Old 13. мај 2009, 15:45
Донаторска Група

Теам фортресс 2 је најбоља мултиплејер игра издат у врло, врло дуго. Ја бих подићи Оранге Кутија за $ 30 или једноставно га зграбите за 20 $.

Немојте се УОУ, можете га играти на рачунару из 2001 и то само бескрајно брушење исто као и већина ММОс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 13. мај 2009, 17:33
Модератор / ица групе

Ако желите РТС-тип игре не могу отићи у реду са Цомпаны оф Хероес

Срамота сте пропустили ово стварно
Куоте:
Викенд договор - Наранџаста Кутија 66% Искључено

24. април 2009, 11:15 - Вентил - Саопштење за јавност

Викенда посебно на пару је Тхе Оранге Бокс, Награђене збирке вентила наслова укључујући портал, Теам Фортресс 2 и Халф Лифе 2 породице игара. За овај викенд, само Наранџаста поља се нуде у 66% јефтиније својих редовних цена за купце широм света. У САД, на пример, 66% попуста значи свих пет игара у Оранге укључени су само $ 9.99. Посетите ууу.стеамгамес.цом за више информација.

Мы Сыстем: Неких других љубавника!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (залиха волтс)
Матичне плоче:
БИОСТАР ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Платинум
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
2
Оптички погон (е):
ЛГ ГСА-ДВД ± РУ / ДВД ± Р / ПхиллипсДВДРУ
Цасе / псу:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ ОП850
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Нетуорк / Интернет:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "уидесцреен 1680 × 105
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 13. мај 2009, 18:47
Донаторска Група

Па бога ЈУГОЗАПАД, овде је добар договор о ФЕАР2 (фарцры2 и ако стварно то желите):

хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...рее-лол-23331/
Old 14. мај 2009, 10:09
Донаторска Група

Волим страх сериесе. И кноу У, рекао је РТС-У желе, али страх је само тако аусоме. свој први прави ПЦ игра коју сам играо на мом првом изгради година.

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Набављању Нова Лаптоп ... што Софтвер Имате ли ми препоручити? посивиеу Уопштено Софтуаре Цхат 2 2. јуна 2009 09:56
Гоинг за купити један од тих рачунара, која би ли ми препоручити? степханиедее Генерал Хардуаре Цхат 11 6 јануар 2009 18:53
Може било ко препоручити матична плоча за дом сервер? мртва уоокиес ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 27. јула 2008 09:32
Препоручите ми неке пц безбедност кости Вирус, Спыуаре и безбедност 4 6. јула 2008 13:00
Препоручите двд бурнер иан65 Дривес & Измјењиви медији 1 16. сеп 2007 15:53
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц