![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Само саградио нови рачунар као мој стари је био 9 година! Нови је двоструки процесор ради на 3ГХз, са 4ГБ РАМ-а и Сафир 4800 графичку картицу, тако надамо се да може да обради највише игара. Мислим да бих дошао стратегије. Ја бих сасвим Цомманд & Цонкуер, или Сим Циты (иако није Тхе Симс). Видео сам да популарна Уорлд оф Уарцрафт: - да ли је било добро, ако је тако која верзија је најбоља? Свака друга препорука? Ја сам погледао али нисам сигуран шта да изаберете. |
|
| |||
| |||
| Лично, ја бих првом лицу и Схоотерс бих препоручио Цод УАУ. Последња стратешка игра коју сам одиграо је Свет у сукобу, и установио сам да је прилично слаб. Поменули сте Ц и Ц игре, да ли сте играли Црвена Алерт3? Последња коју сам одиграо је Тибериум Уарс3, а нисам ни знао о РА3. 3 Тибериум Уарс је био добар као други. Ја могу да се РА3. Такође, изгледа као нова, Тибериум зоре, излази, али не ни датум издавања за тај један. Ја игре као што су избегли УОУ јер је у потпуности заснована интернета и мислим да морате да плаћате сваког месеца за игру. Ја бих да купим игру и то је моје. То је такође зашто неће купити било коју игру која захтева можете да учитате ПАРЕ вирус на вашем рачунару. |
|
| |||
| |||
| страгеды? Аге оф Емпирес 3 + њене експанзије је добро. за ФПС И лике Црысис, пружајући имате пристојан систем који ти! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Теам фортресс 2 је најбоља мултиплејер игра издат у врло, врло дуго. Ја бих подићи Оранге Кутија за $ 30 или једноставно га зграбите за 20 $. Немојте се УОУ, можете га играти на рачунару из 2001 и то само бескрајно брушење исто као и већина ММОс.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ако желите РТС-тип игре не могу отићи у реду са Цомпаны оф Хероес Срамота сте пропустили ово стварно ![]() Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Па бога ЈУГОЗАПАД, овде је добар договор о ФЕАР2 (фарцры2 и ако стварно то желите): хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...рее-лол-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Волим страх сериесе. И кноу У, рекао је РТС-У желе, али страх је само тако аусоме. свој први прави ПЦ игра коју сам играо на мом првом изгради година.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Набављању Нова Лаптоп ... што Софтвер Имате ли ми препоручити? | посивиеу | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 2. јуна 2009 09:56 |
| Гоинг за купити један од тих рачунара, која би ли ми препоручити? | степханиедее | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 6 јануар 2009 18:53 |
| Може било ко препоручити матична плоча за дом сервер? | мртва уоокиес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 27. јула 2008 09:32 |
| Препоручите ми неке пц безбедност | кости | Вирус, Спыуаре и безбедност | 4 | 6. јула 2008 13:00 |
| Препоручите двд бурнер | иан65 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 16. сеп 2007 15:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |