az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Tavsiye Ben PC Oyunu (ilk)

Reply

Konu Araçları
Old 13 Mayıs 2009, 10:33
Yeni Üye Grubu

Default Tavsiye Ben PC Oyunu (ilk)

Sadece eski gibi yeni bir bilgisayar inşa 9 yaşındaydı! Yeni bir 3GHz bir çift işlemci çalıştıran, 4GB RAM ve böylece Umuyorum ki en oyunlar işleyebilir bir Safir 4.800 grafik kartı ile.

Ben bir strateji gibi düşünüyorum geldi. Command and Conquer, sim ya da şehir oldukça (değil ama Sims gibi). Ben World of Warcraft popüler görmüştük - olup, herhangi bir, eğer öyleyse hangi sürümünün en iyi?

Başka öneriler?

Ben baktım ama emin ne almaya değilim.
Old 13 Mayıs 2009, 10:54
Bağış Grubu

Şahsen, First Person Shooter gibi ve COD WAW öneriyoruz. I geçen strateji oyunu World in Conflict olarak oynadı ve i oldukça zayıf buldum. Sen, C & C oyunları bahsedilen sen Kırmızı Alert3 oynamıştır? Sonuncusu ben oynandı Tiberium Wars3, ben bile RA3 hakkında bilmiyordum. Tiberium Wars 3 olarak diğerleri kadar iyi oldu. Ben RA3 almak gerekebilir. Ayrıca yeni bir gibi görünüyor, Tiberium Şafak, dışarı geliyor, ama onlar için bile bir çıkış tarihi yok, bir.

Çünkü tamamen internet tabanlı ve i her ay oynamak için ödemek zorunda düşünüyorum ben WOW gibi oyunlar kaçının. Bir oyun satın almak ve o benimki. Aynı zamanda niçin i bilgisayarınıza talepleri size yük Virüs BUHAR herhangi bir oyun satın olmayacaktır's.
Old 13 Mayıs 2009, 13:16
Üye Grubu

stragedy? imparatorlukların 3 yaş + onun açılımlar iyidir. FPS, crysis i gibi, iyi bir sistem, hangi yapın sağlamak için!
Old 13 Mayıs 2009, 15:45
Bağış Grubu

Team Fortress 2 en iyi multiplayer oyun çok serbest, çok uzun bir zaman. Ben 30 $ veya Orange Box alacağını sadece 20 $ için yakala.

WoW alamazsanız, bir bilgisayarda 2.001 dan oynayabilir ve sadece sonsuz en MMOs olarak taşlama same.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 13 Mayıs 2009, 17:33
Moderatör Grubu

Eğer oyun you cant yanlış gitmek ile bir RTS türü istiyorum Company of Heroes

Ayıp gerçekten bu cevapsız
Alıntı:
Hafta sonu Deal - Orange Box 66% Off

24 Nisan 2009, 11:15 - Valve - Basın Bülteni

Hafta sonu Buhar özel bir The Orange Box, Ödül-Portal, Team Fortress 2 dahil Vana başlık ve Yarı toplama kazanan oyunlar Life 2 aile. Bu hafta sonu için sadece Orange Box müşterilerine dünya çapında olağan fiyatından% 66 olarak sunulmaktadır. ABD örneğin,% 66 indirim beş oyunları Portakal dahil sadece 9,99 $ anlamına gelir. Ziyaret www.steamgames.com Daha fazla bilgi için.

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 Mayıs 2009, 18:47
Bağış Grubu

Well heck SW, burada FEAR2 (ve farcry2 iyi bir anlaşma eğer gerçekten istiyorsan)'s:

http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/
Old Mayıs 2009, 10:09 14
Bağış Grubu

i korku seriese seviyorum. i u u an RTS istiyorum dedi biliyorum, ama korku just so awsome. onun ilk gerçek pc oyunu i ilk yıl önce inşa oynanır.

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):