![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece eski gibi yeni bir bilgisayar inşa 9 yaşındaydı! Yeni bir 3GHz bir çift işlemci çalıştıran, 4GB RAM ve böylece Umuyorum ki en oyunlar işleyebilir bir Safir 4.800 grafik kartı ile. Ben bir strateji gibi düşünüyorum geldi. Command and Conquer, sim ya da şehir oldukça (değil ama Sims gibi). Ben World of Warcraft popüler görmüştük - olup, herhangi bir, eğer öyleyse hangi sürümünün en iyi? Başka öneriler? Ben baktım ama emin ne almaya değilim. |
|
| |||
| |||
| Şahsen, First Person Shooter gibi ve COD WAW öneriyoruz. I geçen strateji oyunu World in Conflict olarak oynadı ve i oldukça zayıf buldum. Sen, C & C oyunları bahsedilen sen Kırmızı Alert3 oynamıştır? Sonuncusu ben oynandı Tiberium Wars3, ben bile RA3 hakkında bilmiyordum. Tiberium Wars 3 olarak diğerleri kadar iyi oldu. Ben RA3 almak gerekebilir. Ayrıca yeni bir gibi görünüyor, Tiberium Şafak, dışarı geliyor, ama onlar için bile bir çıkış tarihi yok, bir. Çünkü tamamen internet tabanlı ve i her ay oynamak için ödemek zorunda düşünüyorum ben WOW gibi oyunlar kaçının. Bir oyun satın almak ve o benimki. Aynı zamanda niçin i bilgisayarınıza talepleri size yük Virüs BUHAR herhangi bir oyun satın olmayacaktır's. |
|
| |||
| |||
| stragedy? imparatorlukların 3 yaş + onun açılımlar iyidir. FPS, crysis i gibi, iyi bir sistem, hangi yapın sağlamak için! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Team Fortress 2 en iyi multiplayer oyun çok serbest, çok uzun bir zaman. Ben 30 $ veya Orange Box alacağını sadece 20 $ için yakala. WoW alamazsanız, bir bilgisayarda 2.001 dan oynayabilir ve sadece sonsuz en MMOs olarak taşlama same.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Eğer oyun you cant yanlış gitmek ile bir RTS türü istiyorum Company of Heroes Ayıp gerçekten bu cevapsız ![]() Alıntı:
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Well heck SW, burada FEAR2 (ve farcry2 iyi bir anlaşma eğer gerçekten istiyorsan)'s: http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i korku seriese seviyorum. i u u an RTS istiyorum dedi biliyorum, ama korku just so awsome. onun ilk gerçek pc oyunu i ilk yıl önce inşa oynanır.
![]() |
|
| Bookmarks |