менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Рекомендувати мене PC Game (перший)

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 травня 2009, 10:33
Нові члени групи

Default Рекомендувати мене PC Game (перший)

Просто побудували новий комп'ютер, як моя стара було 9 років! Нові Одним з них є подвійний процесор працює на 3GHz, з 4 ГБ оперативної пам'яті і 4800 Sapphire графічні карти, так що сподіваюся, вона може працювати з більшістю ігор.

Мені здається, я хотів би стратегію прийшов. Я дуже хотів команду і перемогти, або Sim City (Sims не хоча). Я бачив, що World Of Warcraft є популярним - це будь-яка гарна, якщо так, яка версія краще?

Будь-які інші рекомендації?

Я дивився, але я не впевнений, що вибрати.
Old 13 травня 2009, 10:54
Донор групи

Особисто я, як від першої особи Стрілки і рекомендуватиме COD WAW. Востаннє я грав гра-стратегія була світ в конфлікті, і мені було дуже слабким. Ви згадали про C & C гри, ви грали Червоної Alert3? Останній який я грав була Tiberium Wars3, і я навіть не знаю про RA3. 3 Tiberium Wars була так добре, як інші. Я, можливо, доведеться отримати RA3. Вона також виглядає як нова, Tiberium Dawn, виходить, але вони навіть не мають дати релізу, що один.

Я хотів уникнути ігор WOW тому що це повністю на базі Інтернету, і я думаю, вам доведеться платити кожен місяць, щоб грати. Я хочу купити гру і вона моя. Це також пояснює, чому я не буду купувати будь-яку гру, яка вимагає, що ви завантажили вірус пара на вашому комп'ютері.
Old 13 травня 2009, 13:16
Член групи

stragedy? Age Of Empires 3 + її розкладання добре. для FPS, мені подобається Crysis, забезпечуючи вас є гідні системи, які роблять вас!
Old 13 травня 2009, 15:45
Донор групи

Team Fortress 2 Краща багатокористувальницька гра випущена в дуже, дуже довго. Я хотів би забрати The Orange Box за $ 30 або візьміть його за $ 20.

Не зрозумійте WoW, ви можете відтворити його на комп'ютері з 2001 року, і це так само нескінченні помелу, найбільш морських ссавців.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 13 травня 2009, 17:33
Модератор групи

Якщо ви хочете РТС тип гри ви нахиляє піти не так з Залізна сотня

Ганьба ви пропустили це дійсно
Цитата:
Weekend Deal - The Orange Box 66% Off

24 квiтня 2009, 11:15 ранку - Valve - Прес-реліз

Вікенд на пару є The Orange Box, Зазначена нагородами колекція Valve найменувань, включаючи портал, Team Fortress 2, Half-Life 2 сім'ї ігор. У ці вихідні тільки, The Orange Box, що пропонується на 66% від своєї звичайної ціни для клієнтів по всьому світу. У США, наприклад, 66% знижка означає, що всі п'ять ігор, включених у помаранчевий всього за $ 9.99. Відвідайте www.steamgames.com Для отримання додаткової інформації.

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 травня 2009, 18:47
Донор групи

Ну чорт SW, ось гарна операція з FEAR2 (і farcry2, якщо ви дійсно хочете його):

http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/
Old 14 травня 2009, 10:09
Донор групи

Я люблю страх seriese. I Know U сказав U Want РТС, але бояться це просто так Awsome. свої перші реальні PC гри я грав на моєму першому побудувати років тому.

Моя система: Топ Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Материнська плата:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
ОЗУ:
Mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графічна карта (и):
GTX280
Звукова карта:
бортова (зараз)
Жорсткий диск (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптичний привід (и):
Натисніть на посилання в підписі для більш
Діло / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Вт)
Охолодження:
Xigmatek HDT-S1283 120mm стрілецька
Мережі / Інтернет:
DSL середнього
Монітор (и):
30 дюймів 2650x1600 (скоро в будь-якому випадку)
Операційна система (и):
XP Home
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Отримання нових ноутбуків ... Яке програмне забезпечення ви рекомендуєте? posiview General Software чат 2 2 червня 2009 09:56
Чи збирається купити один з цих комп'ютерів, які б ви порекомендували? stephaniedee Генеральний обладнання чат 11 6 січня 2009 18:53
Чи можна рекомендувати плати для домашнього сервера? Dead wookies Процесори, материнські плати RAM & 3 27 липня 2008 09:32
Рекомендувати мені PC Security Кістки Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 4 6 липня 2008 13:00
Рекомендувати DVD Burner ian65 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 16 вересня 2007 15:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.