![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Просто побудували новий комп'ютер, як моя стара було 9 років! Нові Одним з них є подвійний процесор працює на 3GHz, з 4 ГБ оперативної пам'яті і 4800 Sapphire графічні карти, так що сподіваюся, вона може працювати з більшістю ігор. Мені здається, я хотів би стратегію прийшов. Я дуже хотів команду і перемогти, або Sim City (Sims не хоча). Я бачив, що World Of Warcraft є популярним - це будь-яка гарна, якщо так, яка версія краще? Будь-які інші рекомендації? Я дивився, але я не впевнений, що вибрати. |
|
| |||
| |||
| Особисто я, як від першої особи Стрілки і рекомендуватиме COD WAW. Востаннє я грав гра-стратегія була світ в конфлікті, і мені було дуже слабким. Ви згадали про C & C гри, ви грали Червоної Alert3? Останній який я грав була Tiberium Wars3, і я навіть не знаю про RA3. 3 Tiberium Wars була так добре, як інші. Я, можливо, доведеться отримати RA3. Вона також виглядає як нова, Tiberium Dawn, виходить, але вони навіть не мають дати релізу, що один. Я хотів уникнути ігор WOW тому що це повністю на базі Інтернету, і я думаю, вам доведеться платити кожен місяць, щоб грати. Я хочу купити гру і вона моя. Це також пояснює, чому я не буду купувати будь-яку гру, яка вимагає, що ви завантажили вірус пара на вашому комп'ютері. |
|
| |||
| |||
| stragedy? Age Of Empires 3 + її розкладання добре. для FPS, мені подобається Crysis, забезпечуючи вас є гідні системи, які роблять вас! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Team Fortress 2 Краща багатокористувальницька гра випущена в дуже, дуже довго. Я хотів би забрати The Orange Box за $ 30 або візьміть його за $ 20. Не зрозумійте WoW, ви можете відтворити його на комп'ютері з 2001 року, і це так само нескінченні помелу, найбільш морських ссавців.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Якщо ви хочете РТС тип гри ви нахиляє піти не так з Залізна сотня Ганьба ви пропустили це дійсно ![]() Цитата:
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Ну чорт SW, ось гарна операція з FEAR2 (і farcry2, якщо ви дійсно хочете його): http://www.computer-juice.com/forums...ree-lol-23331/ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я люблю страх seriese. I Know U сказав U Want РТС, але бояться це просто так Awsome. свої перші реальні PC гри я грав на моєму першому побудувати років тому.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Отримання нових ноутбуків ... Яке програмне забезпечення ви рекомендуєте? | posiview | General Software чат | 2 | 2 червня 2009 09:56 |
| Чи збирається купити один з цих комп'ютерів, які б ви порекомендували? | stephaniedee | Генеральний обладнання чат | 11 | 6 січня 2009 18:53 |
| Чи можна рекомендувати плати для домашнього сервера? | Dead wookies | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 27 липня 2008 09:32 |
| Рекомендувати мені PC Security | Кістки | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 6 липня 2008 13:00 |
| Рекомендувати DVD Burner | ian65 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 16 вересня 2007 15:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |