![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω 3 παιχνίδια για την κονσόλα Xbox 360 μου για τα Χριστούγεννα και έχω ολοκληρώσει όλες. (Ναι, έχω και εγώ την ζωή) Όποιος προτείνει καμία καλή παιχνίδια πηγαίνουμε; Έχω διαβάσει ότι είναι καλό Mass Effect .. καμία επιβεβαίωση για αυτό; ![]() (Αυτά που μου είχαν ολοκληρωθεί Gears of War, δολοφόνοι και Κριντ BioShock) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Halo 3 κανόνες.
|
| |||
| |||
| Θα γίνει, αλλά θα πρέπει απλώς να είναι το ίδιο με την αναπαραγωγή μέσω των άλλων Halos πάλι; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Halo 3, αλλά πάνω από όλα GUITAR HERO III της το μόνο παιχνίδι που μπορεί να εντοπίσει και να παίξετε instanly για 5 λεπτά ή μπορείτε να το παίξετε για ώρες και να γίνει ροκ θρύλος
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
2 παντελόνι, και έτσι θα το ξεχνάμε. Θα έχουμε απλώς συνδυάζονται τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από ένα και δύο για να γίνει η καλύτερη δυνατή μία ακόμη. Νέα όπλα και οχήματα. Και δεν θέλετε να τελειώσει ο αγώνας; ![]() Διαφορετικές λήγει και πάλι για το θρυλικό επίπεδο ....
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μην ξεχάσετε online. ότι πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα τμήματα και περιέχει επίσης και για να σφυρηλατήσει επεξεργαστείτε χάρτες για τη δική σας θέληση.
| |||
| |||
| Το Halo 3 είναι χάλια TBH. Λάβετε Mass Effect το GOTY εκεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συνιστάται υπόθεση για HTPC Build μου. | elsmandino | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 6 Νοεμβρίου 2009 11:22 |
| Συνιστώμενη FTP Client; | Είσοδος | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 24 Αυγούστου 2009 10:01 |
| Πρόβλημα με το παιχνίδι ενημερώσεις για X360. | spooky123 | PC & Console Gaming | 0 | 13 Ιουν 2009 16:25 |
| Συνιστώνται - Fatman ITUBE | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 4 Απρ 2009 06:24 |
| Συνιστώμενη Hard Drive Utility ... | DCustomComputers | Γενικά Λογισμικό Chat | 2 | 24η Σεπ 2008 10:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |