![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam 3 igre za moj Xbox 360 i za Božić sam završio ih sve. (Da mi je činiti imati život) Svatko preporučiti svakom dobrom igara ide? Ja sam pročitao da je Mass Effect je dobro .. bilo koju potvrdu o tome? ![]() (One su mi završili Gears of War, Assassins vjerovanje i BioShock) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Halo 3 pravila.
|
| |||
| |||
| Ja bi, ali da bi ga samo biti isti kao i igranje preko drugih Halos opet? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| halo 3 ali nad svim Guitar Hero III njegova jedina igra možete pokupiti i igrati instanly za 5 minuta ili možete igrati za vrijeme i postati rock legendi
| |||
| |||
| Quote:
2 hlače, tako da ćemo zaboraviti. Oni 'jednostavno kombinirati najbolje karakteristike od jednog i dva napraviti najbolju yet. Nova oružja i vozila. I ne želite završiti borbu? ![]() Različiti okončavajući ponovno za legendarni razini ....
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaboravi online. koji mora biti jedan od najboljih dijelova i ona također sadrži kovati za izmjenu karata na svoju volju.
| |||
| |||
| Halo 3 sucks TBH. Get Mass Effect za GOTY tamo. |