![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 3 משחקים עבור Xbox 360 לחג המולד ואני השלמתי את כולם. (כן יש לי חיים) מישהו ממליץ לכל המשחקים הולך טוב? קראתי כי השפעת המוניים זה טוב .. כל אישור על זה? ![]() (אלו היו אני הושלמה Gears מלחמה, רוצחים creed ו BioShock) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Halo 3 החוקים.
|
| |||
| |||
| הייתי מקבל את זה אבל זה פשוט היה להיות זהה דרך משחק אחר Halos שוב? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הל 3 אבל מעל לכל Guitar Hero III שלה רק את המשחק אתה יכול לאסוף ולשחק instanly ל 5 דקות, או שאתה יכול לשחק בו במשך שעות ולהיות אבן אגדה
| |||
| |||
| ציטוט:
2 מכנסיים היה, כך יהיה לנו לשכוח את זה. שהם פשוט בשילוב את התכונות הטובות ביותר ממקום אחד או שניים כדי לעשות את הטוב ביותר אחד עדיין. כלי נשק וכלי רכב חדשים. וגם אתה לא רוצה לסיים את המאבק? ![]() סיומת שונה שוב את רמת האגדי ....
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אל תשכח מקוון. זה צריך להיות אחד החלקים הטובים ביותר, והוא מכיל גם לזייף לערוך מפות שלך יהיה.
| |||
| |||
| Halo 3 Sucks TBH. קבל את השפעת המוניים GOTY שם. |