![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Аз имам тази игра Постоянен Злобюл 4 инсталация е ОК но когато го стартирам играта тя дава, които изпращат, не изпращайте грешка доклад който казва, ние сме съжалявам бла бла бла : смях: какво трябва да направя, за да получите тази игра да работят plzz кажа |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитвали да инсталирате кръпка за него? Ако не опитате тук http://files.filefront.com/Resident +.../ fileinfo.html
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешка изскачащото; ie7 възникна и грешка ... | jonkon2 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 30 Май 2009 00:30 |
| Отвличане влезете от моя лаптоп за зло. | Mooseknuckle | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 15 април 2008 13:19 |
| ДМА-драйвер грешка, КРС грешка | ghbnic | Дискове & сменяемите носители | 6 | 2-ро Апр 2008 11:44 |
| Постоянен Злобюл 5 За PS2 | Грег о | PC & конзолата Gaming | 5 | 20 март 2007 10:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |