![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Imam tu igru Resident Evil 4 instalacija je u redu ali kad sam pokrenuti igru on daje da ne pošaljete izvješće o pogrešci pošalji koji govori mi žao blah blah blah : smijeh: Što trebam napraviti da bi ova igra na posao recite plzz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao instalirati patch za to? ako ne pokušajte ovdje http://files.filefront.com/Resident +.../ fileinfo.html
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Greška popup; IE7 naišao i pogreške ... | jonkon2 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 30. svibanj 2009 00:30 |
| Hijack zapisnika od moj laptop za Zlo. | Mooseknuckle | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 15. travanj 2008 13:19 |
| DMA-driver error, CRC error | ghbnic | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 2. travanj 2008 11:44 |
| Resident Evil 5 Za PS2 | Greg o | PC & konzole Igre | 5 | 20. ožujak 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |