![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Mám túto hru Resident Evil 4 inštalácia bola OK ale keď som spustiť hru dáva, že posielať neposílají chybové hlásenie , Ktorý hovorí, Ospravedlňujeme sa za bla bla bla : Laugh: čo by som mal urobiť, aby si túto hru na prácu plzz říct |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste nainštalovať náplasť na to? ak nie skúste to tu http://files.filefront.com/Resident +.../ fileinfo.html
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Chyba popup; IE7 narazila a chyby ... | jonkon2 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 30. máj 2009 00:30 |
| Únos log z môjho notebooku pre Zla. | Mooseknuckle | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 15. apríla 2008 13:19 |
| DMA-driver chyba, chyba CRC | ghbnic | Drives & Removable Media | 6 | 2. apríla 2008 11:44 |
| Resident Evil 5 pre PS2 | greg o | PC a herné konzoly | 5 | 20. marca 2007 10:40 |
| Thread Tools | |
| |