![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Я отримав цю гру Resident Evil 4 установки ОК Але коли я запускаю гру вона дає, що відправити не відправити звіт про помилку в якому йдеться Приносимо вибачення за Blah Blah Blah : Сміх: Що потрібно зробити, щоб отримати цю гру на роботу Plzz сказати |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви пробували установки патча для неї? якщо б не спробувати тут http://files.filefront.com/Resident+.../fileinfo.html
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Popup помилки; IE7 виявлена і помилок ... | jonkon2 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 1 | 30 травня 2009 00:30 |
| Hijack журналу з моїм ноутбуком за зло. | Mooseknuckle | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 15 квітня 2008 13:19 |
| DMA-драйвера помилки, помилки CRC | ghbnic | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 2 квітня 2008 11:44 |
| Resident Evil 5 для PS2 | Грег O | PC & консоль Gaming | 5 | 20 березня 2007 10:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |