по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

Резолюция Проблем при опит да играе Velvet Assassin

Reply

Нишка Инструменти
Old 14 юни 2009 г., 15:44
Новите държави Група

Default Резолюция Проблем при опит да играе Velvet Assassin

: разстроен: Здравейте хора. Аз съм като на проблем, когато се опитвам да тече Velvet Assassin. играта ботуши до OK и интро стартира, след което на екрана се дава черен съобщението "не можем да покажем тази резолюция". Трябва да се използва задача да убие мениджър на програмата и възстановяване на работния плот. Имам риболов наоколо и установих, че проблемът изглежда е, че са изпълнени coders рутинна в играта, че всеки потребител Заменя резолюция настройки, дори и когато те са представени чрез играта обувка интерфейс. Играта Заменя и да зададете настройките на играта дисплей резолюция до около 1600. Моят монитор е стар модел Dell Макс Res около 1400. Аз тичам всяка игра, която аз си (което е много) в 1024 и 1280 и двете най-60Hz с абсолютно никакви проблеми. Моят gpu е Nvidea 8600GT 512MB PCI-E. Всички драйвери и DirectX до дата.

Въпреки, че проблемът е отбелязано elswhere, нямаше anwer по отношение на решение на този проблем. Дали разтвор игра пластир, трябва ли да редактирате настройката или INI файл? Надявам се, че някой може да ми помогне да решите този проблем, че не е в състояние да играе тази игра е движеща ме докарва до лудост.

Точка на бележка е, че мога да играя тази игра без никакви проблеми на всички, ако публикувам на моя 38 "HD LCD, което е повече, отколкото могат да показвате 1600 резолюция.

Аз искрено се надявам някой да ми помогне да се реши този проблем.

Много много благодаря предварително.

ReaperXL2
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Помощ! Проблем с разделителна способност на екрана. spooky123 Графика на карти & Монитори 2 28 май 2009 г. 14:37
Dual Монитори - Резолюция Проблем xiingli Графика на карти & Монитори 2 5-и парламентарен Feb 2009 18:36
Разделителна способност на екрана не е наред ashaiba Графика на карти & Монитори 10 28 Jan 2009 11:31
Разделителна способност на екрана colinhouse Windows операционни системи 1 29 Дек 2007 16:38
1440 x 900 резолюция vanbobble Графика на карти & Монитори 3 6 Feb 2007 12:49
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc