menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Usnesení Problém při pokusu o hře Velvet Assassin

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 15:44
Nový člen skupiny

: překotit: Ahoj lidi. Já jsem s problémem, když zkusím spustit Velvet Assassin. Hra boty do pořádku a začne intro, pak je černá obrazovka dává zprávu "nelze zobrazit toto usnesení". Musím používat Správce úloh zabít program a obnovení mého desktopu. i lovila kolem a zjistil, že problém se jeví, že kodérů provedly rutinní ve hře, která má přednost před uživatelské nastavení rozlišení, i když jsou stanoveny prostřednictvím hry boot rozhraní. Hra přepíše nastavení a nastavte rozlišení displeje hra okolo 1600. Můj starý monitor Dell model Max Res kolem 1400. Musím běžet každá hra, kterou jsem vlastní (což je hodně) v 1024 a 1280 tak na 60Hz absolutně bez problémů. Moje GPU Je Nvidea 8600GT 512MB PCI-E. Všechny ovladače a DirectX aktuální.

Přestože tento problém byl zaznamenán elswhere, neexistoval žádný anwer ohledně řešení tohoto problému. Je řešení hry náplast, mám upravit nastavení nebo ini souboru? Doufám, že mi někdo může pomoci vyřešit tento problém, protože nejsou schopni hrát tuto hru se mi šílenou jízdu.

A místo na vědomí, že mohu hrát tuto hru bez problémů, na všechny, když displej na mém 38 "HD LCD, což je více, než je schopen zobrazovat rozlišení 1600.

Upřímně doufáme někdo mi může pomoci vyřešit tento problém.

Mnoho mnoho díky předem.

ReaperXL2
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.