Ψήφισμα Πρόβλημα κατά την προσπάθειά τους να παίξουν Velvet Δολοφόνος : αναστατωμένος: Γεια σου ανθρώπους. Είμαι Έχοντας ένα πρόβλημα όταν προσπαθώ να τρέχει Velvet Δολοφόνος. το παιχνίδι μπότες μέχρι το ok και το intro ξεκινάει, τότε η μαύρη οθόνη πηγαίνει δίνοντας το μήνυμα "δεν μπορεί να εμφανίσει το παρόν ψήφισμα". Έχω καθήκον να χρησιμοποιήσετε διαχειριστή για να σκοτώσει το πρόγραμμα και την αποκατάσταση επιφάνεια εργασίας μου. Έχω αλιεύονται κοντά και διαπίστωσε ότι το πρόβλημα φαίνεται να είναι ότι η coders εφάρμοσαν μια ρουτίνα στο παιχνίδι που υπερισχύουν οποιουδήποτε χρήστη ψήφισμα ρυθμίσεις, ακόμη και όταν είναι το παιχνίδι που μέσω διεπαφής εκκίνησης. Το παιχνίδι αντικαθιστά τις ρυθμίσεις και να ρυθμίσετε το παιχνίδι οθόνης μέχρι περίπου 1600. Η οθόνη είναι ένα παλιό μοντέλο της Dell Max Res 1400. Έχω τρέχει κάθε παιχνίδι που δικό μου (που είναι πολλά) στο 1024 και 1280 τόσο σε 60Hz με απολύτως δεν προβλήματα. My gpu Είναι Nvidea 8600GT 512MB PCI-E. Όλοι οι οδηγοί και το DirectX μέχρι και την ημερομηνία.
Αν και το πρόβλημα που έχει σημειωθεί elswhere, δεν υπήρχε anwer όσον αφορά τη λύση στο πρόβλημα αυτό. Μήπως η λύση εμπλάστρου ένα παιχνίδι, πρέπει να επεξεργαστείτε ένα setup ή ini αρχείο; Ελπίζω ότι κάποιος μπορεί να με βοηθήσει για την επίλυση αυτού του προβλήματος που δεν θα είναι σε θέση να παίξουν αυτό το παιχνίδι οδήγησης μου τρελών.
Ένα σημείο της σημείωσης είναι ότι μπορεί να παίξει αυτό το παιχνίδι δεν με προβλήματα σε όλα αν μου οθόνη μου για 38 "lcd hd που είναι περισσότερο από ικανά εμφανίζοντας 1600 ψήφισμα.
Ελπίζω ειλικρινά κάποιος μπορεί να με βοηθήσει για την επίλυση αυτού του προβλήματος.
Πολλά ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
ReaperXL2 |