manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Problem Resolution kada pokušate reproducirati baršun Ubojica

Reply

Thread Tools
Old 14. lipnja 2009, 15:44
Novi član grupe

Default Problem Resolution kada pokušate reproducirati baršun Ubojica

: uzrujan: Hello there ljude. Imam problem našto JA pokušati trčanje baršun Ubojica. igra ok čizme gore i počinje uvod, a zatim odlazi zaslonu daje crnu poruku "cannot display this rezolucije". JA morati koristiti da ubiju zadaća voditelj programa i vratiti moj desktop. Imam fished i utvrdili da se oko tog problema Čini se da se da se provodi coders rutinu u igri da je bilo koji korisnik overrides postavke rezolucije, čak i kada su postavljena putem igre boot sučelje. Igra overrides postavke i postaviti zaslon rezolucije igra se oko 1600. Moj je stari monitor Dell model Max Res oko 1400. Ja sam se pokreću svaki igra koja imam (koje je puno) u 1024 i 1280 i na 60hz s apsolutno nikakvih problema. Moj GPU je Nvidea 8600GT 512MB PCI-e. Sve drivere i DirectX ažurnim.

Iako je problem je primijetio elswhere, nije bilo anwer u pogledu rješenja ovog problema. Je rješenje igre patch imam na izmjenu postava ili ini file? Nadam se da netko može pomoć mene riješiti ovaj problem ne bude u mogućnosti da igraju ovu igru je vozeći mene ljut.

A točka bilješki je da ne mogu igrati ovu igru bez problema na sve ako sam prikazati na mom 38 "LCD HD, koji je više nego sposoban za prikazivanje 1600 rezolucije.

Iskreno se nadam netko može pomoć mene riješiti ovaj problem.

Mnogo mnogo hvala unaprijed.

ReaperXL2
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Pomoć! Problem s rezolucijom ekrana. spooky123 Graphics Cards & Monitors 2 28. svibanj 2009 14:37
Dual Monitori - Problem Resolution xiingli Graphics Cards & Monitors 2 5. veljača 2009 18:36
Screen Resolution ne pravo ashaiba Graphics Cards & Monitors 10 28 siječanj 2009 11:31
Screen Resolution colinhouse Windows Operating Systems 1 29. prosinac 2007 16:38
1440 x 900 rezolucije vanbobble Graphics Cards & Monitors 3 6. veljača 2007 12:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.