kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Resolution Problem amikor megpróbálja lejátszani Velvet Assassin

Reply

Téma eszközök
Old Június 14 2009, 15:44
Új tag Csoport

Default Resolution Problem amikor megpróbálja lejátszani Velvet Assassin

: ideges: Hello emberek. Én mivel a probléma, amikor megpróbálja futtatni Velvet Assassin. A játék a csizma az OK gombra, és elindul az intro, majd a képernyőn is fekete, amely az üzenettel: "nem tudja megjeleníteni ezt az állásfoglalást. Van használata Feladatkezelő megölni a programot, és vissza az asztalon. Van halásztak a környéken, és megállapította, hogy a problémát úgy tűnik, hogy a kóderek végrehajtotta a rutin a játék, hogy felülbírálja a felhasználó felbontás beállítása akkor is, ha meghatározott keresztül a játék indító interfész. A játék felülbírálja azokat a beállításokat, és a játék Kijelző felbontása körül 1600. Saját monitor egy régi Dell modellt Max Res 1400 körül. Én minden játék fut, amit a saját (ami sok) a 1024 és 1280 mind 60Hz nélkülözô problémákat. Saját GPU Van Nvidea 8600GT 512Mb PCI-E. Mind a járművezetők és a DirectX up to date.

Bár a probléma már megjegyezte elswhere, nem volt anwer a megoldás erre a problémára. Ez a megoldás a játékot patch, tudom, hogy módosítsuk a beállítás vagy ini fájlban? Remélem valaki tud segítsen megoldani ezt a problémát, nem tudják játszani ezt a játékot a vezetés nekem bolond.

Egy ponton megjegyezni, hogy tudok játszani ezt a játékot egyáltalán nem jelent problémát, ha a kijelző az én 38 "HD LCD, amely több mint megjeleníteni képes 1600 felbontás.

Őszintén remélem, valaki tud segítsen megoldani ezt a problémát.

Sok-sok köszönet előre.

ReaperXL2
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség! Probléma a képernyő felbontását. spooky123 Grafikus kártyák és monitorok 2 28. május 2009 14:37
Dual Monitors - Állásfoglalás Probléma xiingli Grafikus kártyák és monitorok 2 5. február 2009 18:36
Képernyő felbontása nem stimmel ashaiba Grafikus kártyák és monitorok 10 28. január 2009 11:31
Képernyőfelbontás colinhouse A Windows operációs rendszerek 1 29. december 2007 16:38
1440 x 900 felbontás vanbobble Grafikus kártyák és monitorok 3 6. február 2007 12:49
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.