Resolution Problem amikor megpróbálja lejátszani Velvet Assassin : ideges: Hello emberek. Én mivel a probléma, amikor megpróbálja futtatni Velvet Assassin. A játék a csizma az OK gombra, és elindul az intro, majd a képernyőn is fekete, amely az üzenettel: "nem tudja megjeleníteni ezt az állásfoglalást. Van használata Feladatkezelő megölni a programot, és vissza az asztalon. Van halásztak a környéken, és megállapította, hogy a problémát úgy tűnik, hogy a kóderek végrehajtotta a rutin a játék, hogy felülbírálja a felhasználó felbontás beállítása akkor is, ha meghatározott keresztül a játék indító interfész. A játék felülbírálja azokat a beállításokat, és a játék Kijelző felbontása körül 1600. Saját monitor egy régi Dell modellt Max Res 1400 körül. Én minden játék fut, amit a saját (ami sok) a 1024 és 1280 mind 60Hz nélkülözô problémákat. Saját GPU Van Nvidea 8600GT 512Mb PCI-E. Mind a járművezetők és a DirectX up to date.
Bár a probléma már megjegyezte elswhere, nem volt anwer a megoldás erre a problémára. Ez a megoldás a játékot patch, tudom, hogy módosítsuk a beállítás vagy ini fájlban? Remélem valaki tud segítsen megoldani ezt a problémát, nem tudják játszani ezt a játékot a vezetés nekem bolond.
Egy ponton megjegyezni, hogy tudok játszani ezt a játékot egyáltalán nem jelent problémát, ha a kijelző az én 38 "HD LCD, amely több mint megjeleníteni képes 1600 felbontás.
Őszintén remélem, valaki tud segítsen megoldani ezt a problémát.
Sok-sok köszönet előre.
ReaperXL2 |