פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

פתרון הבעיה הבעיה כאשר מנסים לנגן קטיפה Assassin

Reply

שרשרת כלים
Old 14 יוני 2009, 15:44
קבוצת חברות חדשות

Default פתרון הבעיה הבעיה כאשר מנסים לנגן קטיפה Assassin

: מבואס: שלום שם אנשים. אני נתקל בבעיה כאשר אני מנסה להריץ Assassin קטיפה. את המגפיים של המשחק ואת אישור intro מתחיל, אז המסך שחור הולך לתת את ההודעה "לא ניתן להציג את הפתרון". אני חייב להשתמש במנהל המשימות כדי להרוג את תוכנית ולשחזר את שולחן העבודה. יש לי fished סביב ומצאתי כי הבעיה נראה כי יש coders יישומן של שיגרה את המשחק כי ההחלטה מחליפה כל הגדרות המשתמש, גם כאשר הם נקבעים באמצעות ממשק המשחק האתחול. המשחק עוקף את ההגדרות ולקבוע את המשחק להציג רזולוציה של 1600 בערך. אזור מוניטור ישן של Dell מודל מקסימלי מיל בסביבות 1400. אני צריך לרוץ כל משחק, כי יש לי (וזה הרבה) ב 1024 ו 1280 שניהם ב 60hz עם שום בעיות. אזור gpu האם Nvidea 8600GT 512MB PCI-E. כל מנהלי ההתקנים ושל DirectX מעודכן.

למרות הבעיה כבר ציינו elswhere, לא היתה כל anwer לגבי פתרון לבעיה זו. הוא הפתרון של תיקון המשחק, אני צריך לעשות כדי לערוך את תוכנית ההתקנה או קובץ INI? אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי לפתור בעיה זו לא האפשרות לשחק במשחק הזה הוא נוהג לי משוגע.

נקודת לציין כי אני יכול לשחק במשחק הזה ללא שום בעיות בכלל אם אוכל להציג את 38 "LCD HD שהוא יותר מסוגל להציג רזולוציה 1600.

בכבוד רב, אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי לפתור בעיה זו.

הרבה הרבה תודה מראש.

ReaperXL2
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה! הבעיה עם רזולוציית המסך. spooky123 כרטיסי מסך & Monitors 2 -28 במאי 2009 14:37
Dual Monitors - פתרון בעיות xiingli כרטיסי מסך & Monitors 2 ה -5 בחודש פברואר 2009 18:36
רזולוציית המסך לא בסדר ashaiba כרטיסי מסך & Monitors 10 -28 ינואר 2009 11:31
רזולוציית מסך colinhouse מערכות ההפעלה Windows 1 29 דצמבר 2007 16:38
1440 x 900 רזולוציה vanbobble כרטיסי מסך & Monitors 3 6 פבואר 2007 12:49
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.