Rezoliucija problema, kai bandote paleisti Velvet Assassin : upset: Sveiki žmonės. Turiu problema kai bandau paleisti Velvet Assassin. Žaidimo batai iki Gerai ir intro prasideda, tada ekranas tampa juodas kuriame pranešimą "negali rodyti šią rezoliuciją". Turiu naudoti Task Manager žudyti programą ir atkurti savo kompiuteryje. Turiu sužvejota maždaug ir nustatė, kad problema, atrodo, kad programuotojams įdiegė į žaidimą, yra svarbesnė nei bet vartotojas rezoliucijos nustatymus, netgi jei jie yra nustatyti per žaidimas boot sąsaja įprasta. Žaidimas yra svarbesnė parametrus ir nustatyti žaidimo ekrano skiriamoji geba iki maždaug 1600. Mano monitorius yra senas Dell modelis Max Res apie 1400. Turiu skaičiuoti kiekvieną žaidimą, kad aš savo (tai yra daug), 1024 ir 1280 tiek 60Hz su visiškai jokių problemų. Mano GPU Nvidea 8600GT 512Mb PCI-E. Visi vairuotojai ir DirectX atnaujinami.
Nors problema buvo pažymėta elswhere nebuvo anwer dėl šios problemos. Ar sprendimas žaidimas pleistras, turiu pakeisti nustatymus arba ini failo? Tikiuosi, kad kas nors gali padėti man išspręsti šį negalės paleisti šio žaidimo problema yra vairuotojų mane iš proto.
Banknoto yra ta, kad galiu žaisti šį žaidimą be jokios problemos, jei aš rodyti mano 38 "HD LCD, kuri yra daugiau nei gali rodyti 1.600 rezoliucijos.
Nuoširdžiai tikiuosi, kad kas nors gali padėti man išspręsti šią problemą.
Many many thanks in advance.
ReaperXL2 |