Rezolūcija Problem mēģinot spēlēt Velvet Assassin : sajukums: Sveiki cilvēki. Man ir problēma, kad mēģinu palaist Velvet Assassin. spēle zābaki līdz ok un intro sākas, tad ekrāns paliek melns sniedzot ziņu "nevar parādīt šo rezolūciju". Man izmantot uzdevumu pārvaldnieku nogalināt programmu un atjaunot manu desktop. i ir zvejojuši apkārt un konstatēja, ka problēma ir, ka coders ir jāīsteno regulāri, spēlē, kas lielāks spēks par visiem lietotājs rezolūcija uzstādījumus, pat ja tās ir noteiktas, izmantojot spēle boot interfeisu. Spēle ignorēšanas iestatījumus un iestatiet spēli ekrāna izšķirtspēja ap 1600. Mans monitors ir vecs Dell modelis Max Res ap 1400. Man ir palaist ik spēli, ka man pieder (kas ir daudz) ir 1.024 un 1280 gan 60hz ar pilnīgi nekādas problēmas. Mans GPU Vai Nvidea 8600GT 512Mb PCI-e. Visiem autovadītājiem un DirectX atjaunināta.
Kaut gan problēma ir atzīmēts elswhere nebija anwer par šīs problēmas risinājumu. Vai šķīdums spēle plāksteri, man rediģēt setup vai ini failu? Es ceru, ka kāds varētu man palīdzēt atrisināt šo problēmu nevarēs spēlēt šo spēli vada me mad.
Banknošu ir tas, ka es varētu spēlēt šo spēli, kam nav vispār problēmu, ja es displejs uz mana 38 "HD LCD, kas ir vairāk nekā spēj attēlot 1.600 rezolūciju.
Es patiesi ceru, ka kāds varētu man palīdzēt atrisināt šo problēmu.
Many many thanks in advance.
ReaperXL2 |