Uchwała problem, gdy próbujesz odtworzyć Velvet Assassin : zaburzyłyby: Hello tam ludzi. Mam problem, gdy próbuję uruchomić Velvet Assassin. Gra ładuje się do ok i zaczyna intro, następnie ekran robi się czarny podając komunikat "nie można wyświetlić tej rezolucji". Mam do wykorzystania zadanie zabić program i przywrócić mój pulpit. Mam poławiać wokół i stwierdziła, że problem wydaje się, że koderów wdrożyć rutynowe w grze, że każdy użytkownik zastępuje ustawienia rozdzielczości, nawet jeśli są ustawione za pomocą interfejsu uruchamiania gry. Gra zastępuje ustawienia i ustawić rozdzielczość ekranu gry około 1600. Mój monitor jest stary model Dell Max Res około 1400. Mam uruchomić grę, że każdy własny (co jest dużo) w 1024 i 1280 zarówno na poziomie 60Hz z absolutnie żadnych problemów. Moje GPU Czy Nvidea 8600GT 512Mb PCI-E. Wszystkie sterowniki i DirectX aktualne.
Mimo, że problem został elswhere zauważyć, nie było anwer dotyczące rozwiązania tego problemu. Czy rozwiązanie gry poprawki, mam zmodyfikować konfigurację lub ini? Mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc rozwiązać ten problem nie jest w stanie grać w tę grę napędza mnie wściekły.
A punkt uwagi jest to, że mogę grać w tę grę bez żadnych problemów w każdym razie mogę wyświetlać na moim 38 "HD LCD, który jest więcej niż w stanie wyświetlać obraz o rozdzielczości 1600.
Mam wielką nadzieję, że ktoś może mi pomóc rozwiązać ten problem.
Many many thanks in advance.
ReaperXL2 |