menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Uznesenie Problém pri pokuse o hre Velvet Assassin

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 15:44
Nový člen skupiny

Default Uznesenie Problém pri pokuse o hre Velvet Assassin

: Překotit: Ahoj lidi. Já jsem s problémom, keď zkusím spustiť Velvet Assassin. Hra topánky do poriadku a začne intro, potom je čierna obrazovka dáva správu "nedá zobraziť toto uznesenie". Musím používať Správcu úloh zabiť program a obnovenie môjho desktopu. aj lovili okolo a zistil, že problém sa javí, že kodéry vykonali rutinný v hre, ktorá má prednosť pred užívateľské nastavenie rozlíšenia, i keď sú stanovené prostredníctvom hry boot rozhranie. Hra prepíše nastavenie a nastavte rozlíšenie displeja hra okolo 1600. Môj starý monitor Dell model Max Res okolo 1400. Musím bežať každá hra, ktorú som vlastný (čo je veľa) v 1024 a 1280 tak na 60Hz absolútne bez problémov. Moja GPU Je Nvidea 8600GT 512MB PCI-E. Všetky ovládače a DirectX aktuálne.

Hoci tento problém bol zaznamenaný elswhere, neexistoval žiadny anwer týkajúce sa riešenia tohto problému. Je riešenie hry náplasť, mám upraviť nastavenia alebo ini súboru? Dúfam, že mi niekto môže pomôcť vyriešiť tento problém, pretože nie sú schopní hrať túto hru sa mi šialenú jazdu.

A miesto na vedomie, že môžem hrať túto hru bez problémov, na všetky, keď displej na mojom 38 "HD LCD, čo je viac, ako je schopný zobrazovať rozlíšenie 1600.

Úprimne dúfame niekto mi môže pomôcť vyriešiť tento problém.

Mnoho mnoho vďaka vopred.

ReaperXL2
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.