мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Проблем Ресолутион када покушате репродуковати баршуна Убица

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. јуни 2009, 15:44
Нови члан групе

Default Проблем Ресолутион када покушате репродуковати баршуна Убица

: Узрујана: Хелло тхере људе. Имам проблем нашто ЈА пробати за трчање баршуна Убица. игра ок чизме горе и почиње увод, а затим одлази екрану даје црну поруку "цаннот дисплаы тхис резолуције". ЈА морати да користе да убију задатак водитељ програма и вратити мој десктоп. Имам фисхед и утврдили да се око тог проблема Чини се да се да се спроводи цодерс рутину у игри да је било који корисник оверридес подешавања резолуције, чак и када су постављена путем игре боот интерфејс. Игра оверридес подешавања и поставити екран резолуције игра се око 1600. Мој је стари монитор Делл модел Макс Рес око 1400. Ја сам се покрећу сваки игра која имам (које је пуно) у 1024 и 1280 и на 60хз с апсолутно никаквих проблема. Мој ГПУ је Нвидеа 8600ГТ 512МБ ПЦИ-е. Све дривер и ДирецтКс ажурни.

Иако је проблем је приметио елсухере, није било ануер у погледу решења овог проблема. Је решење игре патцх имам на измјену постава или ини филе? Надам се да неко може помоћ мене решити овај проблем не буде у могућности да играју ову игру је возачки мене љут.

А тачка бележака је да не могу играти ову игру без проблема на све ако сам приказати на мом 38 "ЛЦД ХД, који је више него способан за приказивање 1600 резолуције.

Искрено се надам неко може помоћ мене решити овај проблем.

Много много хвала унапред.

РеаперКСЛ2
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ! Проблем са резолуцијом екрана. споокы123 Грапхицс Цардс & Мониторс 2 28 мај 2009 14:37
Дуал Монитори - Проблем Ресолутион ксиингли Грапхицс Цардс & Мониторс 2 5 фебруар 2009 18:36
Сцреен Ресолутион не право асхаиба Грапхицс Цардс & Мониторс 10 28 јануар 2009 11:31
Сцреен Ресолутион цолинхоусе Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 29 децембар 2007 16:38
1440 кс 900 резолуције ванбоббле Грапхицс Цардс & Мониторс 3 6 фебруар 2007 12:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц