az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Çözünürlük sorun Velvet Assassin oynamaya çalışıyor

Reply

Konu Araçları
Old 14 Haziran 2009, 15:44
Yeni Üye Grubu

Default Çözünürlük sorun Velvet Assassin oynamaya çalışıyor

: üzgün: Merhaba insanlar. Ben Velvet Assassin çalıştırmayı denediğinizde bir sorun yaşıyorum. tamam yukarı giriş başlar ekran çözünürlüğü bu görüntüleyemez mesaj "vererek siyah gider oyun botlar ve daha sonra". Ben programı öldürmeye ve masaüstü yeniden görev yöneticisi kullanmak zorunda. Etrafa fished ve bu problem, Coders oyun olduğu üzerine herhangi bir kullanıcı çözünürlük ayarları bile oyun önyükleme arayüzü üzerinden ayarlanır bir rutin uygulamaya var gibi görünüyor bulundu. Oyun ayarları geçersiz kılar ve 1600 civarında oyun ekran çözünürlüğü ayarlayın. Monitörümü eski bir Dell modeli Maksimum Arş 1400 civarındadır. Ben (bir çok) 1024 ve 1280 60Hz iki at kesinlikle herhangi bir sorun ile her oyun ben kendi çalıştırmak var. Benim GPU bir Nvidea 8600GT 512Mb PCI-E var. Tüm sürücüler ve DirectX güncel.

Her ne kadar sorun elswhere kaydetti sonra, hiçbir anwer bu sorunun çözümü ile ilgili oldu. Çözüm oyun yama, bir kurulum veya ini dosyasını düzenlemek için var mı? Biri bana bu oyunu oynamak mümkün olmayan bu sorunu çözmek için yardımcı olabilir umudu beni deli harekete geçiriyor.

Notu bir nokta eğer ben 38 "LCD HD olan 1600 çözünürlük görüntüleme yeteneğine daha fazla ekran ben hiç sorunları olan bu oyun olabilir.

Ben samimi biri bana bu sorunu çözmek için yardımcı olabilir umuyoruz.

Şimdiden çok çok teşekkürler.

ReaperXL2
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından