менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Вирішення проблем при спробі відтворити Velvet Assassin

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2009, 15:44
Нові члени групи

Default Вирішення проблем при спробі відтворити Velvet Assassin

: Засмутився: Привіт народ. У мене виникають проблеми, коли я намагаюся запустити Velvet Assassin. гра завантажується нормально, і починається інтро, потім екран стає чорним даючи повідомлення "Неможливо показати цю резолюцію". Я повинен за допомогою диспетчера завдань вбити програму і відновити моєму робочому столі. Я ловлю навколо і виявив, що проблема, схоже, що кодери реалізували рутини в грі, який скасовує будь-які призначені для користувача настройки рішення, навіть коли вони створюються за допомогою інтерфейсу завантаження гри. Гра перевизначають настройки і встановити дозвіл ігровому дисплеї навколо 1600. Мій монітор старі моделі Dell Макс Res близько 1400. Я біг у кожній грі, що я на власні (це багато) в 1024 і 1280 і частотою 60 Гц з абсолютно ніяких проблем. Моя ГПУ Nvidea 8600GT 512Mb PCI-E. Всі драйвери і DirectX в актуальному стані.

Хоча ця проблема була відзначена elswhere, не було Anwer щодо вирішення цієї проблеми. Є рішення гру патч, мені доведеться змінити настройки або INI-файл? Я сподіваюся, хтось може допомогти мені вирішити цю проблему, оскільки не в змозі грати в цю гру зводить мене з розуму.

Точки до відома, що я можу грати в цю гру без проблем взагалі, якщо я показувати на моєму 38 "HD LCD, більш ніж здатний відображати 1600.

Я щиро сподіваюся, хтось може мені допомогти вирішити цю проблему.

Багато велике спасибі заздалегідь.

ReaperXL2
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.