Вирішення проблем при спробі відтворити Velvet Assassin : Засмутився: Привіт народ. У мене виникають проблеми, коли я намагаюся запустити Velvet Assassin. гра завантажується нормально, і починається інтро, потім екран стає чорним даючи повідомлення "Неможливо показати цю резолюцію". Я повинен за допомогою диспетчера завдань вбити програму і відновити моєму робочому столі. Я ловлю навколо і виявив, що проблема, схоже, що кодери реалізували рутини в грі, який скасовує будь-які призначені для користувача настройки рішення, навіть коли вони створюються за допомогою інтерфейсу завантаження гри. Гра перевизначають настройки і встановити дозвіл ігровому дисплеї навколо 1600. Мій монітор старі моделі Dell Макс Res близько 1400. Я біг у кожній грі, що я на власні (це багато) в 1024 і 1280 і частотою 60 Гц з абсолютно ніяких проблем. Моя ГПУ Nvidea 8600GT 512Mb PCI-E. Всі драйвери і DirectX в актуальному стані.
Хоча ця проблема була відзначена elswhere, не було Anwer щодо вирішення цієї проблеми. Є рішення гру патч, мені доведеться змінити настройки або INI-файл? Я сподіваюся, хтось може допомогти мені вирішити цю проблему, оскільки не в змозі грати в цю гру зводить мене з розуму.
Точки до відома, що я можу грати в цю гру без проблем взагалі, якщо я показувати на моєму 38 "HD LCD, більш ніж здатний відображати 1600.
Я щиро сподіваюся, хтось може мені допомогти вирішити цю проблему.
Багато велике спасибі заздалегідь.
ReaperXL2 |