![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз може да не е моя Нац настройки, за да се отвори аз арго присъединят приятелите ми игри на xbl. Аз опитах fowarding на nessesary пристанищата и пускането ми Xbox 360 в dmz (със статично IP) и все още навик работа. Имам странно рутер навик, който се появява, когато Google модела номер и подобряването на девствената медии (кабел). там е преминаването между моя рутер и моя Xbox така Не знам дали този проблем. PLZ помощ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е почти като че ли искате да направите Първи отговор трудно. Какво е "xbl"? Кои са "nessesary пристанища"? Какъв модел е "странно рутер"?
| |||
| |||
| аз използван thoes думи, защото аз искам отговор от някой, че те са знаели това, което говорите. xbl е очевидно Xbox Live, на nessesairy UDP портове са 80, 3074 и UDP 3074 TCP и рутер е Кьониг CMP-router10 Благодарение 4 съветите |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да разрешите UPnP в настройките на рутера
| |||
| |||
| Цитат:
В DMZ само позволява трафик от другите машини на рутер на LAN страна. Нямате никакви. Опитайте UDP порт 88 входящи, може би това ще оправим. Или си погрешно тип повече, отколкото са предназначени? |
|
| |||
| |||
| Все още няма радост? Има някои снимки на екрани на страницата за редактиране на този рутер в http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm но тъй като вече сте били там всичко, което мога да кажа е, че тя изглежда доста стандарт. Сигурен съм, че вие сте проверили, че фиксираните адрес на Xbox е всъщност това, което мисля, е определен да, и че то съвпада какво сте въвели. Аз предполагам че няма съмнение за шлюза адреса, който сте пуснати инча Вашият компютър на същия рутер? Знаете ли, че правят определен адрес, както и? Там наистина не може да бъде какъвто и да е начин двете са в конфликт или бихте видите съобщение за грешка на компютъра също. Бих се изкушават да прочетете Xbox ръчна глава за втори път, винаги има нещо, за да събере от друг поглед, дали това е от значение или не. |
|
| |||
| |||
| Nope Опитах всички тях, но все още dosent работа: ( |
|
| |||
| |||
| Отделно от UDP порт 88 входящи промените, аз не мога да видя нищо за този рутер, който ще доведе до игрални проблем. Мисля, че съм stumped. Ако можете да намерите никого, за да проверите два пъти с вас, че понякога се получава ми да видя моята сляпо място, когато сте проверили и rechecked и съхраняван на липсващите нещо. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нещо, с принтера Настройки | Kadejd | Digital Imaging & Принтери | 3 | 23rd Mar 2008 16:08 |
| RE: прокси настройки | simon1990 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 1-во Март 2008 15:32 |
| BIOS настройки | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 1-во Дек 2007 16:18 |
| Показване на настройките | devita23 | Графика на карти & Монитори | 1 | 11 ноември 2007 06:18 |
| Промяна на настройките на CPU вентилатора * PLEASE HELP * | Rekt | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 30ти септември 2007 13:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |