![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nemůže Moje nat nastavení otevřete tak i cant připojit moji přátelé her na XBL. jsem se pokusil fowarding je nutné porty a uvedení mých xbox 360 v DMZ (se statickou ip), a to ještě zvyklý pracovat. Mám nějaké divné routeru, který obvykle objeví i když google číslo modelu a im panenského média (kabelu). je přepínat mezi mým routerem a můj xbox tak i dont vědět, jestli to je problém. plz help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to téměř jako kdyby jste chtěli, aby získali odpověď obtížná. Co je "XBL"? Jaké jsou "nutné přístavy"? Jaký model je "divný" router "?
| |||
| |||
| Použil jsem thoes slova, protože jsem chtěl odpověď od někoho, aby věděl, jak se mluví. XBL je samozřejmě Xbox Live, v nessesairy porty UDP 80, 3074 udp a tcp 3074 a router je Konig cmp-router10 díky 4 radu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| musíte povolit UPnP v nastavení routeru
| |||
| |||
| Citace:
DMZ umožňuje pouze provoz z jiných strojů na routeru LAN straně. Nemáte žádné. Zkuste UDP portu 88 příchozí, možná, že vám to spraví. Nebo jste mis-typu více, než jste? |
|
| |||
| |||
| Stále bez radosti? Existuje nějaké screenshoty na stránku pro úpravu na tomto routeru na http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm ale protože jste se již zde všechny mohu říct, je, že to vypadá docela standard. Jsem si jist, že jste ověřili, že je pevná IP adresa na Xbox je vlastně to, co si myslíte, že je to soubor, a že se shoduje, co jste zadali. Předpokládám, že není pochyb o adresu brány dáš palců vašeho počítače na stejný router? Řekl si, že s pevnou adresou, stejně? Zde opravdu nelze žádným způsobem dva jsou rozporuplné nebo byste vidět chybové hlášky na počítači taky. Já bych být v pokušení číst Xbox manuální kapitolu po druhé, je tu vždy něco dozvědět z jiné podívat, zda je to relevantní, nebo ne. |
|
| |||
| |||
| nope vyzkoušeli všechny je ale stále dosent práce: ( |
|
| |||
| |||
| Kromě UDP port 88 příchozích změn, nevidím nic, že router, který by herní problém. Myslím, že jsem pařezy. Pokud si najdete někoho na dvojnásobek-check s Vámi, že někdy se mi to vidět moji slepou skvrnu, když jsem se kontrolují a rechecked a průběžně o něco chybí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Něco se Nastavení tiskárny | Kadejd | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 3 | 23. března 2008 16:08 |
| RE: nastavení proxy | simon1990 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 1. března 2008 15:32 |
| Nastavení BIOSu | Blazing933 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 1. prosinec 2007 16:18 |
| Nastavení displeje | devita23 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 11. listopadu 2007 06:18 |
| Změnou nastavení CPU ventilátor * Prosím pomozte * | Rekt | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 30. Září 2007 13:15 |
| Thread Nástroje | |
| |