μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Περιοριστικά NAT Ρυθμίσεις για XBL plz Βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15η Απριλίου 2008, 06:07
Ομάδα Δωρητών

Default Περιοριστικά NAT Ρυθμίσεις για XBL plz Βοήθεια

Γεια σου, δεν μπορώ να κάνω που μου nat ρυθμίσεις για να ανοίξει έτσι επίκλισης ενταχθούν οι φίλοι μου τα παιχνίδια για xbl. Εγώ προσπάθησα fowarding την nessesary λιμάνια και τη θέση μου σε μια κονσόλα Xbox 360 DMZ (με στατική IP) και εξακολουθεί να συνηθίζει εργασίας. Έχω κάποιες παράξενες δρομολογητή που συνηθίζει εμφανίζεται όταν το google τον αριθμό μοντέλου και im για παρθένο μέσα (καλώδιο). υπάρχει εναλλαγή μεταξύ router μου και μου Xbox ώστε i dont ξέρτε εάν thats ένα πρόβλημα.

plz help.
Old 17 Απρ. 2008, 11:50
Ομάδα Δωρητών

Είναι σχεδόν σαν να θέλεις να κάνεις να απαντήσει δύσκολο. Τι είναι τα "xbl"; Ποια είναι τα "nessesary λιμένες"; Τι είναι το "περίεργο router";

Ο διακόπτης δεν είναι πρόβλημα, αν αυτό βοηθάει.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 17 Απρ. 2008, 13:33
Ομάδα Δωρητών

i χρησιμοποιούνται thoes λόγια επειδή ήθελα μια απάντηση από κάποιον που ήξερε τι μιλάμε. xbl είναι προφανώς Xbox Live, το nessesairy οι λιμένες είναι 80 udp, 3074 και 3074 udp tcp και ο δρομολογητής είναι μια KONIG CMP-router10

4 χάρη η παροχή συμβουλών
Old 17 Απρ. 2008, 13:34
Ομάδα Δωρητών

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το UPnP στο router ρυθμίσεις
xbl είναι Xbox Live

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 17 Απρ. 2008, 16:33
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Spencer2004 View Post
i χρησιμοποιούνται thoes λόγια επειδή ήθελα μια απάντηση από κάποιον που ήξερε τι μιλάμε.
Ah.

Το DMZ επιτρέπει μόνο την κυκλοφορία από άλλες μηχανές για το δρομολογητή του LAN πλευρά. Δεν έχετε κανένα.

Δοκιμάστε τη θύρα UDP 88 εισερχόμενες, ίσως, ότι θα το φτιάξω. Ή μήπως σας λανθασμένο τύπο περισσότερο από θέλατε;
Old 18 του Απρίλη 2008, 18:34
Ομάδα Δωρητών

Ακόμα δεν χαρά;

Υπάρχει κάποια στιγμιότυπα από τη σελίδα για να επεξεργαστείτε το δρομολογητή σε http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm αλλά εφόσον το έχετε ήδη εκεί μπορώ να πω είναι ότι φαίνεται αρκετά πρότυπο.

Είμαι βέβαιος ότι έχετε ελέγξει ότι η σταθερή διεύθυνση IP για το Xbox είναι όντως αυτό που σκέφτεσαι είναι να ορίσετε και ότι ταιριάζει με αυτό που άρχισε. Υποθέτω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία για τη διεύθυνση πύλης βάλετε in. Το περιεχόμενο του υπολογιστή σας με το ίδιο router; Μήπως κάνουν ότι μια σταθερή και διεύθυνση; Δεν μπορεί να είναι πραγματικά κανένα τρόπο αυτά τα δύο είναι αντικρουόμενες ή έχετε δείτε μηνύματα λάθους στον υπολογιστή πολύ.

Θα ήθελα να μπουν στον πειρασμό να διαβάσετε το εγχειρίδιο Xbox κεφάλαιο για δεύτερη φορά, υπάρχει πάντα κάτι για να μαζέψει από το εξετάσουμε κατά πόσον είναι σχετικό ή μη.
Old 22 Απρ 2008, 00:51
Ομάδα Δωρητών

Όχι δοκιμάσει όλα αυτά, αλλά ακόμα dosent εργασίας: (
Old 26 Απρ 2008, 04:45
Ομάδα Δωρητών

Εκτός από τη θύρα UDP 88 εισερχόμενες αλλαγή, δεν μπορώ να δω τίποτα για το router που θα προκαλέσει πρόβλημα gaming. Νομίζω ότι είμαι stumped. Αν μπορεί να βρει κανείς σε διπλό έλεγχο μαζί σας ότι μερικές φορές παίρνει μου να μου τυφλό σημείο όταν έχω ελεγχθεί και rechecked και διατηρούνται επί του λείπει κάτι.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Κάτι με Ρυθμίσεις εκτυπωτή Kadejd Digital Imaging & Printers 3 23 Μαρ 2008 16:08
RE: ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης simon1990 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 1η Μαρ 2008 15:32
Ρυθμίσεις BIOS Blazing933 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 1ο Δεκ. 2007 16:18
Ρυθμίσεις Εμφάνισης devita23 Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 11 Νοε 2007 06:18
Αλλαγή των ρυθμίσεων της CPU ανεμιστήρα * * PLEASE HELP Rekt Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 6 30η Σεπ 2007 13:15
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.