![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν μπορώ να κάνω που μου nat ρυθμίσεις για να ανοίξει έτσι επίκλισης ενταχθούν οι φίλοι μου τα παιχνίδια για xbl. Εγώ προσπάθησα fowarding την nessesary λιμάνια και τη θέση μου σε μια κονσόλα Xbox 360 DMZ (με στατική IP) και εξακολουθεί να συνηθίζει εργασίας. Έχω κάποιες παράξενες δρομολογητή που συνηθίζει εμφανίζεται όταν το google τον αριθμό μοντέλου και im για παρθένο μέσα (καλώδιο). υπάρχει εναλλαγή μεταξύ router μου και μου Xbox ώστε i dont ξέρτε εάν thats ένα πρόβλημα. plz help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι σχεδόν σαν να θέλεις να κάνεις να απαντήσει δύσκολο. Τι είναι τα "xbl"; Ποια είναι τα "nessesary λιμένες"; Τι είναι το "περίεργο router";
| |||
| |||
| i χρησιμοποιούνται thoes λόγια επειδή ήθελα μια απάντηση από κάποιον που ήξερε τι μιλάμε. xbl είναι προφανώς Xbox Live, το nessesairy οι λιμένες είναι 80 udp, 3074 και 3074 udp tcp και ο δρομολογητής είναι μια KONIG CMP-router10 4 χάρη η παροχή συμβουλών |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το UPnP στο router ρυθμίσεις
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Το DMZ επιτρέπει μόνο την κυκλοφορία από άλλες μηχανές για το δρομολογητή του LAN πλευρά. Δεν έχετε κανένα. Δοκιμάστε τη θύρα UDP 88 εισερχόμενες, ίσως, ότι θα το φτιάξω. Ή μήπως σας λανθασμένο τύπο περισσότερο από θέλατε; |
|
| |||
| |||
| Ακόμα δεν χαρά; Υπάρχει κάποια στιγμιότυπα από τη σελίδα για να επεξεργαστείτε το δρομολογητή σε http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm αλλά εφόσον το έχετε ήδη εκεί μπορώ να πω είναι ότι φαίνεται αρκετά πρότυπο. Είμαι βέβαιος ότι έχετε ελέγξει ότι η σταθερή διεύθυνση IP για το Xbox είναι όντως αυτό που σκέφτεσαι είναι να ορίσετε και ότι ταιριάζει με αυτό που άρχισε. Υποθέτω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία για τη διεύθυνση πύλης βάλετε in. Το περιεχόμενο του υπολογιστή σας με το ίδιο router; Μήπως κάνουν ότι μια σταθερή και διεύθυνση; Δεν μπορεί να είναι πραγματικά κανένα τρόπο αυτά τα δύο είναι αντικρουόμενες ή έχετε δείτε μηνύματα λάθους στον υπολογιστή πολύ. Θα ήθελα να μπουν στον πειρασμό να διαβάσετε το εγχειρίδιο Xbox κεφάλαιο για δεύτερη φορά, υπάρχει πάντα κάτι για να μαζέψει από το εξετάσουμε κατά πόσον είναι σχετικό ή μη. |
|
| |||
| |||
| Όχι δοκιμάσει όλα αυτά, αλλά ακόμα dosent εργασίας: ( |
|
| |||
| |||
| Εκτός από τη θύρα UDP 88 εισερχόμενες αλλαγή, δεν μπορώ να δω τίποτα για το router που θα προκαλέσει πρόβλημα gaming. Νομίζω ότι είμαι stumped. Αν μπορεί να βρει κανείς σε διπλό έλεγχο μαζί σας ότι μερικές φορές παίρνει μου να μου τυφλό σημείο όταν έχω ελεγχθεί και rechecked και διατηρούνται επί του λείπει κάτι. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάτι με Ρυθμίσεις εκτυπωτή | Kadejd | Digital Imaging & Printers | 3 | 23 Μαρ 2008 16:08 |
| RE: ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης | simon1990 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 2 | 1η Μαρ 2008 15:32 |
| Ρυθμίσεις BIOS | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 1ο Δεκ. 2007 16:18 |
| Ρυθμίσεις Εμφάνισης | devita23 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 11 Νοε 2007 06:18 |
| Αλλαγή των ρυθμίσεων της CPU ανεμιστήρα * * PLEASE HELP | Rekt | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 30η Σεπ 2007 13:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |