![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, ja ne mogu podesiti moje postavke nat otvoriti pa ja licemjerje pridružite mojim prijateljima igara na xbl. Pokušao sam fowarding u lukama i nessesary stavljajući moj Xbox 360 u DMZ (uz statičku IP), a on još uvijek ima običaj raditi. Imam neki čudan usmjerivač navika koje se pojaviti kada sam google broj modela te im na djevice medije (kabel). nalazi se prebacivati između moga i moj usmjerivač Xbox pa ja dont znati ako taj problem. plz pomoć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je gotovo kao da želite da dobijete odgovor teško. Što je "xbl"? Što su "nessesary luka"? Koji model je "čudno ruter"?
| |||
| |||
| ja iskorišten thoes riječi jer sam htio odgovor od nekoga tko je znao što su oni pričaju. xbl je očito Xbox živjeti, u nessesairy UDP portovi su 80, 3074 UDP i TCP 3074 i ruter je Konig cmp-router10 hvala 4 savjet |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morate omogućiti upnp u ruter postavke
| |||
| |||
| Quote:
The DMZ omogućuje promet samo od drugih strojeva na ruter's LAN strani. Nemate. Pokušajte UDP port 88 dolaznih, možda da će to popraviti. Ili ste se pogrešno tipa više nego što ste namjeravali? |
|
| |||
| |||
| Još uvijek nema radosti? Ima 'neki screenshot od stranice za uređivanje na taj ruter na http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm ali budući da ste već tamo svi mogu reći da je to izgleda prilično standard. Siguran sam da ako ste provjerili da je fiksna IP adresa na Xbox je zapravo ono što mislite da je postavljeno na, a da to odgovara što ste upisali. JA pretpostaviti nema sumnje pristupnika adresu koju ste stavili in Vašeg računala na isti ruter? Jeste li napraviti da je fiksna adresa kao i? Tu stvarno ne može biti bilo koji način ta dva su u konfliktu ili ako bih vidjeti poruka o pogrešci na računalu previše. Identifikacija 'biti u iskušenju da pročitate priručnik Xbox poglavlje po drugi put, a uvijek nešto pabirčiti pogled iz drugog da li ima veze ili ne. |
|
| |||
| |||
| Nope iskušali sve njih, ali još uvijek dosent posao: ( |
|
| |||
| |||
| Osim UDP port 88 dolaznih promijenili, ne mogu vidjeti ništa o tome usmjerivač koji bi uzrokovati gaming problem. Mislim da sam stumped. Ako možete naći nikoga na jednom provjerite s vama koji ponekad dobiva mene da vidite moje slijepa mrlja, kada sam ček i rechecked i držati na nešto nedostaje. |