kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Restrictive NAT Beállítások XBL plz Help

Reply

Téma eszközök
Old Április 15 2008, 06:07
Donor Group

Default Restrictive NAT Beállítások XBL plz Help

szia, nem tudom meg én nat beállítások nyitott i cant join barátaim játékokat xbl. Megpróbáltam fowarding a nessesary kikötők és putting my Xbox 360 egy DMZ (egy statikus IP), és továbbra is szokott dolgozni. Van valami furcsa router, amely szokott megjelenni, amikor a Google a modell számát és a szűz im média (kábel). van egy switch között az én, és a router xbox tehát én dont tud ha thats probléma.

plz segít.
Old Április 17 2008, 11:50
Donor Group

Ez mintha azt akarjuk, hogy kapok választ nehéz. Mi a "xbl"? Mi a "nessesary kikötők"? Mi a modell a "furcsa router?

A kapcsoló nem probléma, ha ez segít.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 17 2008, 13:33
Donor Group

Régebben thoes szavakat, mivel szerettem volna egy választ, hogy valaki tudta, mit beszél. xbl nyilvánvalóan Xbox Live, a nessesairy portok udp 80, 3074 és 3074 UDP és TCP router egy König cmp-router10

thanks 4 tanácsokat
Old Április 17 2008, 13:34
Donor Group

van szüksége ahhoz, hogy az UPnP router beállítások
xbl az Xbox Live

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old Április 17 2008, 16:33
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
Régebben thoes szavakat, mivel szerettem volna egy választ, hogy valaki tudta, mit beszél.
Ah.

A DMZ csak lehetővé teszi a forgalmat a másik gép a router LAN oldalán. Nincs ilyen.

Próbáld meg a bejövő UDP port 88, talán, hogy majd meg azt. Vagy te mis-típus több, mint akkor?
Old Április 18 2008, 18:34
Donor Group

Ha még nincs öröm?

Vannak screenshotok az oldalt, hogy a router http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm de mivel már volt ott minden, amit lehet mondani, hogy ez úgy néz ki elég standard.

Biztos vagyok benne, hogy már ellenőrizte, hogy a fix IP címet az Xbox valójában mit gondol, meg kell azt is, hogy egyezik, amit be. Feltételezem, nincs kétség az átjáró címe tegyél be A számítógép ugyanazon a router? Jól teszi, hogy egy fix cím is? Ott nem lehet semmilyen módon a két egymásnak ellentmondó vagy you'd see Hibaüzenetek a számítógép is.

Én lennék a kísértés, hogy olvassa el az Xbox kézi fejezet második alkalommal, mindig valamit gyűjtöget egy másik látod, hogy ez megfelelő, vagy nem.
Old Április 22 2008, 00:51
Donor Group

Nem próbáltam őket, de még minden adag munka: (
Old Április 26 2008, 04:45
Donor Group

Eltekintve attól, UDP port 88 bejövő változás, nem látok semmit arról, hogy a router, ami problémát okozhat a játékokhoz. Azt hiszem, stumped. Ha bárki megtalálja a kettős ellenőrzést van, hogy néha kap, hogy látom a holttér, ha már ellenőrizte, és újra és tartani hiányzik valami.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Valamit ki Nyomtatóbeállítások Kadejd Digital Imaging & Nyomtatók 3 23. március 2008 16:08
RE: proxybeállításait simon1990 Web böngésző és FTP Clients 2 1. március 2008 15:32
BIOS beállítások Blazing933 Processzorok, alaplapok és RAM 1 1. december 2007 16:18
Kijelző beállításai devita23 Grafikus kártyák és monitorok 1 11. november 2007 06:18
Beállítások módosítása a CPU ventillátor * PLEASE HELP * Rekt Processzorok, alaplapok és RAM 6 30. Szeptember 2007 13:15
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.