![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia, nem tudom meg én nat beállítások nyitott i cant join barátaim játékokat xbl. Megpróbáltam fowarding a nessesary kikötők és putting my Xbox 360 egy DMZ (egy statikus IP), és továbbra is szokott dolgozni. Van valami furcsa router, amely szokott megjelenni, amikor a Google a modell számát és a szűz im média (kábel). van egy switch között az én, és a router xbox tehát én dont tud ha thats probléma. plz segít. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez mintha azt akarjuk, hogy kapok választ nehéz. Mi a "xbl"? Mi a "nessesary kikötők"? Mi a modell a "furcsa router?
| |||
| |||
| Régebben thoes szavakat, mivel szerettem volna egy választ, hogy valaki tudta, mit beszél. xbl nyilvánvalóan Xbox Live, a nessesairy portok udp 80, 3074 és 3074 UDP és TCP router egy König cmp-router10 thanks 4 tanácsokat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| van szüksége ahhoz, hogy az UPnP router beállítások
| |||
| |||
| Idézet:
A DMZ csak lehetővé teszi a forgalmat a másik gép a router LAN oldalán. Nincs ilyen. Próbáld meg a bejövő UDP port 88, talán, hogy majd meg azt. Vagy te mis-típus több, mint akkor? |
|
| |||
| |||
| Ha még nincs öröm? Vannak screenshotok az oldalt, hogy a router http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm de mivel már volt ott minden, amit lehet mondani, hogy ez úgy néz ki elég standard. Biztos vagyok benne, hogy már ellenőrizte, hogy a fix IP címet az Xbox valójában mit gondol, meg kell azt is, hogy egyezik, amit be. Feltételezem, nincs kétség az átjáró címe tegyél be A számítógép ugyanazon a router? Jól teszi, hogy egy fix cím is? Ott nem lehet semmilyen módon a két egymásnak ellentmondó vagy you'd see Hibaüzenetek a számítógép is. Én lennék a kísértés, hogy olvassa el az Xbox kézi fejezet második alkalommal, mindig valamit gyűjtöget egy másik látod, hogy ez megfelelő, vagy nem. |
|
| |||
| |||
| Nem próbáltam őket, de még minden adag munka: ( |
|
| |||
| |||
| Eltekintve attól, UDP port 88 bejövő változás, nem látok semmit arról, hogy a router, ami problémát okozhat a játékokhoz. Azt hiszem, stumped. Ha bárki megtalálja a kettős ellenőrzést van, hogy néha kap, hogy látom a holttér, ha már ellenőrizte, és újra és tartani hiányzik valami. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Valamit ki Nyomtatóbeállítások | Kadejd | Digital Imaging & Nyomtatók | 3 | 23. március 2008 16:08 |
| RE: proxybeállításait | simon1990 | Web böngésző és FTP Clients | 2 | 1. március 2008 15:32 |
| BIOS beállítások | Blazing933 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 1. december 2007 16:18 |
| Kijelző beállításai | devita23 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 11. november 2007 06:18 |
| Beállítások módosítása a CPU ventillátor * PLEASE HELP * | Rekt | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 30. Szeptember 2007 13:15 |
| Téma eszközök | |
| |