mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Ribojančių NAT Parametrai XBL PLZ help

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 15, 2008, 06:07
Donorų grupės

Hi, i negali nustatyti mano NAT nustatymus atviras, i cant Prisijunk Mano draugai žaidimai XBL. Mėginau fowarding nessesary uostuose ir išleisti savo "Xbox 360" į DMZ (su statinio IP) ir ji vis dar įpratęs dirbti. turiu šiek tiek keistam maršrutizatorių kuris įpratęs rodomas, kai "Google" modelio numeriu ir jiems dėl Virgin Media (kabelis). yra tarp mano maršrutizatorius ir mano Xbox switch to i dont know jei thats problema.

PLZ help.
Old Balandis 17, 2008, 11:50
Donorų grupės

Tai beveik tiek pat, jei norite, kad gauti atsakymą sunku. Kas yra "XBL"? Kas yra "nessesary uostai"? Koks modelis "Weird maršrutizatorius"?

Jungiklis yra ne problema, jei tai padeda.

Mano sistema: Timas

Procesorius (-iai):
Athlon 64 3500 +
Pagrindinė plokštė:
Asus A8N-VM CSM
RAM atmintis:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Garso plokštė:
Vyšnių RS 6000 m klaviatūra
Kietasis diskas (-ai):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s palaikyti
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitorius (-ai):
SXGA plokščiasis
Operacinė sistema (-os):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Balandis 17, 2008, 13:33
Donorų grupės

I used thoes žodžius, nes norėjau atsakyti nuo ko nors, kad žinojo, ką jie sako. XBL akivaizdžiai Xbox Live nessesairy uostai yra 80 UDP, 3.074 ir 3.074 UDP, TCP ir maršrutizatorius Konig CMP-router10

Thanks 4 konsultacijos
Old Balandis 17, 2008, 13:34
Donorų grupės

jums reikia įjungti UPnP į maršrutizatoriaus nustatymus
XBL yra Xbox Live

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Balandis 17, 2008, 16:33
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
I used thoes žodžius, nes norėjau atsakyti nuo ko nors, kad žinojo, ką jie sako.
Ah.

DMZ tik leidžia eismo iš kitų mašinų router's LAN pusėje. Jūs neturite jokių.

Gauta UDP prievadas 88 priimam, galbūt, kad bus sutvarkyti. Ar jūs neteisingai tipo daugiau kaip norėjote?
Old Balandis 18, 2008, 18:34
Donorų grupės

Dar nėra džiaugsmo?

Yra kai kurie puslapis Screenshots redaguoti tą maršrutizatorių ne http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm bet kadangi jūs jau ten viską, ką galiu pasakyti, kad atrodo gana standartinis.

Aš tikiu, kad jūs patikrinote, kad fiksuotas IP adresas "Xbox" iš tikrųjų yra tai, ką jūs manote, kad yra nustatytas, ir kad ji atitinka tai, ką jūs įvedėte. Manau, nėra jokių abejonių vartai adresą įdėti in kompiuterio tą pačią maršrutizatorių? Ar jums padaryti, kad fiksuoto adresas, taip pat? Yra tikrai negali niekaip dvi prieštaraujančios ar norite pamatyti klaidos pranešimų per kompiuterį.

Norėčiau norėti skaityti "Xbox" vadovo skyrių antrą kartą, čia visada kažką rankioti iš kitos atrodo, ar jis atitinka, ar ne.
Old Balandis 22, 2008, 00:51
Donorų grupės

Nope bandė visus juos, bet vis dar dosent darbas: (
Old Balandis 26, 2008, 04:45
Donorų grupės

Be UDP prievadas 88 įeinantis keisti, aš nematau nieko apie tai maršrutizatorius, kuris sukels žaidimo problema. I think I'm stumped. Jei rasite kas kartą patikrinti su Jumis, kad kartais pasireiškia mane matyti mano aklaisiais taškais, kai aš jau patikrinta ir naujo tikrinamas ir saugomi trūksta kažko.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.