![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, i negali nustatyti mano NAT nustatymus atviras, i cant Prisijunk Mano draugai žaidimai XBL. Mėginau fowarding nessesary uostuose ir išleisti savo "Xbox 360" į DMZ (su statinio IP) ir ji vis dar įpratęs dirbti. turiu šiek tiek keistam maršrutizatorių kuris įpratęs rodomas, kai "Google" modelio numeriu ir jiems dėl Virgin Media (kabelis). yra tarp mano maršrutizatorius ir mano Xbox switch to i dont know jei thats problema. PLZ help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai beveik tiek pat, jei norite, kad gauti atsakymą sunku. Kas yra "XBL"? Kas yra "nessesary uostai"? Koks modelis "Weird maršrutizatorius"?
| |||
| |||
| I used thoes žodžius, nes norėjau atsakyti nuo ko nors, kad žinojo, ką jie sako. XBL akivaizdžiai Xbox Live nessesairy uostai yra 80 UDP, 3.074 ir 3.074 UDP, TCP ir maršrutizatorius Konig CMP-router10 Thanks 4 konsultacijos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jums reikia įjungti UPnP į maršrutizatoriaus nustatymus
| |||
| |||
| Citata:
DMZ tik leidžia eismo iš kitų mašinų router's LAN pusėje. Jūs neturite jokių. Gauta UDP prievadas 88 priimam, galbūt, kad bus sutvarkyti. Ar jūs neteisingai tipo daugiau kaip norėjote? |
|
| |||
| |||
| Dar nėra džiaugsmo? Yra kai kurie puslapis Screenshots redaguoti tą maršrutizatorių ne http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm bet kadangi jūs jau ten viską, ką galiu pasakyti, kad atrodo gana standartinis. Aš tikiu, kad jūs patikrinote, kad fiksuotas IP adresas "Xbox" iš tikrųjų yra tai, ką jūs manote, kad yra nustatytas, ir kad ji atitinka tai, ką jūs įvedėte. Manau, nėra jokių abejonių vartai adresą įdėti in kompiuterio tą pačią maršrutizatorių? Ar jums padaryti, kad fiksuoto adresas, taip pat? Yra tikrai negali niekaip dvi prieštaraujančios ar norite pamatyti klaidos pranešimų per kompiuterį. Norėčiau norėti skaityti "Xbox" vadovo skyrių antrą kartą, čia visada kažką rankioti iš kitos atrodo, ar jis atitinka, ar ne. |
|
| |||
| |||
| Nope bandė visus juos, bet vis dar dosent darbas: ( |
|
| |||
| |||
| Be UDP prievadas 88 įeinantis keisti, aš nematau nieko apie tai maršrutizatorius, kuris sukels žaidimo problema. I think I'm stumped. Jei rasite kas kartą patikrinti su Jumis, kad kartais pasireiškia mane matyti mano aklaisiais taškais, kai aš jau patikrinta ir naujo tikrinamas ir saugomi trūksta kažko. |