mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Ierobežojošs NAT Iestatījumi par XBL plz Help

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 15, 2008, 06:07
Donors Group

Default Ierobežojošs NAT Iestatījumi par XBL plz Help

hi, i nevar noteikt manu nat iestatījumus, lai atvērtu so i cant pievienoties saviem draugiem spēles xbl. i ir mēģinājuši fowarding nessesary ostām un ieviešot manu xbox 360 DMZ (ar statisku IP) un tas joprojām paradis darbu. Man ir daži dīvaini router, kas paradis parādās, kad es google modeļa numuru un IP neapstrādātās media (cable). ir slēdzis starp manu router un mans xbox so i dont zināt thats problēmu.

PLZ help.
Old Aprīlis 17, 2008, 11:50
Donors Group

Tas ir gandrīz tā, it kā jūs vēlaties saņemt atbildi grūti. Kas ir "xbl"? Kas ir "nessesary ostas"? Kāds modelis ir "dīvaini maršrutētāju"?

Slēdzis nav problēma, ja tas palīdz.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Aprīlis 17, 2008, 13:33
Donors Group

i izmantots thoes vārdiem, jo es gribēju atbildi kāds, kas zina, ko viņi runā. xbl acīmredzami Xbox Live, nessesairy ostas ir 80 UDP, 3074 UDP un 3.074 TCP un maršrutizēšanas KONIG CMP-router10

thanks 4 padomu
Old Aprīlis 17, 2008, 13:34
Donors Group

Jums jāiespējo UPnP ir router uzstādījumi
xbl ir Xbox Live

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Aprīlis 17, 2008, 16:33
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
i izmantots thoes vārdiem, jo es gribēju atbildi kāds, kas zina, ko viņi runā.
Ah.

DMZ tikai veicina satiksmes no citas ierīces, uz maršrutētāja LAN pusē. Jums nav neviena.

Try UDP porta 88 ienākošo, iespējams, ka būs salabot. Vai jūs mis-type vairāk nekā paredzēts?
Old Aprīlis 18, 2008, 18:34
Donors Group

Joprojām nav prieks?

Pastāv dažas lapas ekrānšāviņi lai rediģētu par šo maršrutētāju pie http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm bet tā kā jūs esat jau nav tur viss, ko es varu teikt, ka tas izskatās diezgan standarta.

Es esmu pārliecināts, ka esat atzīmējuši, ka fiksēto IP adresi Xbox ir faktiski tas, ko jūs domājat tas ir iestatīts, un ka tas atbilst to, ko jūs ievadījāt. Es pieņemu, ka nekādas šaubas par to gateway adresi, kuru laist iekšā Datora par pašu maršrutētāju? Vai jūs veicat, ka noteiktu adresi, kā arī? Tur nevar patiešām nekādi divi ir pretrunīgi vai vēlaties redzēt kļūdu paziņojumus uz datora too.

Man ir kārdinājums, lai izlasītu Xbox rokasgrāmatas nodaļa otro reizi, tur vienmēr kaut ko salasīt no citu izskatu, vai tā ir saistīta, vai ne.
Old Aprīlis 22, 2008, 00:51
Donors Group

Nē mēģināja visiem viņiem, bet vēl dosent work: (
Old Aprīlis 26, 2008, 04:45
Donors Group

Neatkarīgi no UDP porta 88 nākamās pārmaiņas, es neredzu neko, kas router, kas varētu radīt spēļu problēma. Es domāju, ka es esmu stumped. Ja jūs varat atrast ikviens, vēlreiz pārbaudiet Jūs, ka dažreiz izpaužas mani redzēt manu aklo zonu, kad es esmu pārbauda un vēlreiz pārbauda un tiek turēti uz missing something.
Reply

Register

Bookmarks