rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Ograniczających NAT Ustawienia na XBL plz pomocy

Reply

Narzędzia wątku
Old 15 kwietnia 2008, 06:07
Grupa dawcy

Default Ograniczających NAT Ustawienia na XBL plz pomocy

hi, i nie może ustawić swoje nat ustawienia tak, aby otworzyć i cant join my przyjaciółmi gier na XBL. Mam wypróbowany fowarding w portach nessesary i oddanie mojego xbox 360 w DMZ (ze statycznym IP) oraz wciąż przyzwyczajenie praca. Mam pewne dziwne routera które wont show up kiedy google numer modelu i im na dziewicze mediów (kabel). znajduje się przełącznik między routerem i mój xbox tak i dont know if thats problem.

plz help.
Old 17 kwietnia 2008, 11:50
Grupa dawcy

To prawie tak, jakby chcesz się coraz odpowiedź trudna. Co to jest "XBL? Co to są "nessesary porty"? Co to jest model "wierd routera"?

Przełącznik nie jest problemem, jeżeli to pomaga.

My System: Tim

Procesor (y):
Athlon 64 3500 +
Płyta główna:
ASUS A8N-VM CSM
Pamięć RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Karta graficzna (y):
nVidia GeForce 6600 512MB
Karta dźwiękowa:
Cherry RS 6000 m klawiatury
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s utrzymania
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (y):
SXGA płaskoekranowe
Operating System (-y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxboksa)
Old 17 kwietnia 2008, 13:33
Grupa dawcy

I used thoes słowy, ponieważ chciałem odpowiedzi od kogoś, że wiedział, co oni mówisz. XBL jest oczywiście z usługą Xbox Live, w nessesairy porty UDP 80, 3074 udp i 3074 tcp i router jest Konig CMP-router10

thanks 4 porad
Old 17 kwietnia 2008, 13:34
Grupa dawcy

należy włączyć UPnP w ustawieniach routera
XBL jest Xbox Live

My System: Cewy to zastanawiam Macine

Procesor (y):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Płyta główna:
asus p5q deluxe
Pamięć RAM:
4 gig 1066MHz OCZ SLI
Karta graficzna (y):
nvidia 8800 ultra evga ko
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
750 kabriolet Seagate, 32meg Wikisłowniku
Optical Drive (s):
3 ASUS DVD pisarzy, LightScribe
Case / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Chłodzenie:
tuniq wieży
Sieć / Internet:
podwójne porty Gigabit LAN
Monitor (y):
24 "Dell 2408wfp
Operating System (-y):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 17 kwietnia 2008, 16:33
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
I used thoes słowy, ponieważ chciałem odpowiedzi od kogoś, że wiedział, co oni mówisz.
Ah.

W DMZ umożliwia tylko ruch z innych komputerów w sieci LAN routera stronie. Nie masz żadnych.

Spróbuj portu UDP 88 przychodzących, że być może będzie to naprawić. Albo pan mis typu więcej niż jest przeznaczony?
Old 18 kwiecień 2008, 18:34
Grupa dawcy

Wciąż nie radość?

Istnieje kilka screenów na stronie edycji tego routera w http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm ale ponieważ już tam wszystko, co mogę powiedzieć, że wygląda dosyć standardowo.

Jestem pewien, że po sprawdzeniu, że stały adres IP na Xbox jest faktycznie co sądzisz to ustawienie, a to, co pasuje do wpisu. Zakładam, nie ma wątpliwości co do bramy adres umieścić cala komputera na ten sam router? Did you make że stałego adresu oraz? Nie może być naprawdę żaden sposób dwa sprzeczne lub możesz zobaczyć komunikat o błędzie na komputerze zbyt.

I'd ulec pokusie, aby przeczytać rozdział podręcznika Xbox po raz drugi, zawsze coś innego, aby zebrać z wyglądu, czy to właściwe czy nie.
Old 22 kwiecień 2008, 00:51
Grupa dawcy

nope próbował ich wszystkich, ale wciąż dosent pracy: (
Old 26 kwietnia 2008, 04:45
Grupa dawcy

Oprócz portu UDP 88 przychodzących zmiany, nie widzę nic o tym routerze, które mogłyby spowodować gier problemu. I think I'm stumped. Jeśli możesz znaleźć nikogo do podwójnej kontroli, że z czasem staje się mnie zobaczyć moje martwe pole, kiedy został sprawdzony i ponownie i znajduje się na coś brakuje.
Reply

Register

Zakładki