![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi, i nie może ustawić swoje nat ustawienia tak, aby otworzyć i cant join my przyjaciółmi gier na XBL. Mam wypróbowany fowarding w portach nessesary i oddanie mojego xbox 360 w DMZ (ze statycznym IP) oraz wciąż przyzwyczajenie praca. Mam pewne dziwne routera które wont show up kiedy google numer modelu i im na dziewicze mediów (kabel). znajduje się przełącznik między routerem i mój xbox tak i dont know if thats problem. plz help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To prawie tak, jakby chcesz się coraz odpowiedź trudna. Co to jest "XBL? Co to są "nessesary porty"? Co to jest model "wierd routera"?
| |||
| |||
| I used thoes słowy, ponieważ chciałem odpowiedzi od kogoś, że wiedział, co oni mówisz. XBL jest oczywiście z usługą Xbox Live, w nessesairy porty UDP 80, 3074 udp i 3074 tcp i router jest Konig CMP-router10 thanks 4 porad |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| należy włączyć UPnP w ustawieniach routera
| |||
| |||
| Cytat:
W DMZ umożliwia tylko ruch z innych komputerów w sieci LAN routera stronie. Nie masz żadnych. Spróbuj portu UDP 88 przychodzących, że być może będzie to naprawić. Albo pan mis typu więcej niż jest przeznaczony? |
|
| |||
| |||
| Wciąż nie radość? Istnieje kilka screenów na stronie edycji tego routera w http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm ale ponieważ już tam wszystko, co mogę powiedzieć, że wygląda dosyć standardowo. Jestem pewien, że po sprawdzeniu, że stały adres IP na Xbox jest faktycznie co sądzisz to ustawienie, a to, co pasuje do wpisu. Zakładam, nie ma wątpliwości co do bramy adres umieścić cala komputera na ten sam router? Did you make że stałego adresu oraz? Nie może być naprawdę żaden sposób dwa sprzeczne lub możesz zobaczyć komunikat o błędzie na komputerze zbyt. I'd ulec pokusie, aby przeczytać rozdział podręcznika Xbox po raz drugi, zawsze coś innego, aby zebrać z wyglądu, czy to właściwe czy nie. |
|
| |||
| |||
| nope próbował ich wszystkich, ale wciąż dosent pracy: ( |
|
| |||
| |||
| Oprócz portu UDP 88 przychodzących zmiany, nie widzę nic o tym routerze, które mogłyby spowodować gier problemu. I think I'm stumped. Jeśli możesz znaleźć nikogo do podwójnej kontroli, że z czasem staje się mnie zobaczyć moje martwe pole, kiedy został sprawdzony i ponownie i znajduje się na coś brakuje. |
![]() |
|
| Zakładki |