mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Restrictive NAT Setări pe XBL plz Ajutor

Reply

Thread Tools
Old 15 aprilie 2008, 06:07
Grupul de donator

Max, nu pot stabili meu Nat setările pentru a deschide astfel i cant alatura prietenii mei jocuri pe xbl. Am încercat fowarding a nessesary porturile şi punerea mea Xbox 360 într-o dmz (cu un IP static) şi este încă obiceiul de lucru. Am niste ciudat obiceiul ruter care apar atunci când i Google numărul de model şi im pe virgin media (cablu). există o trecere între mine şi-mi router xbox aşa i dont know dacă Thats o problema.

plz ajuta.
Old 17 aprilie 2008, 11:50
Grupul de donator

Este aproape ca şi cum ai dori să fac dificilă obţinerea unui răspuns. Ce este "xbl"? Care sunt "nessesary porturile"? Ce model este "ciudat router"?

Comutatorul nu este o problemă, în cazul în care vă ajută.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 17 aprilie 2008, 13:33
Grupul de donator

i folosit thoes de cuvinte pentru ca am vrut un raspuns de la cineva care a ştiut ce se vorbeşte. xbl este, evident, xbox live, de nessesairy porturile UDP sunt 80, 3074 şi 3074 UDP TCP şi router este un Konig CMP-router10

mersi 4 sfatul
Old 17 aprilie 2008, 13:34
Grupul de donator

aveţi nevoie pentru a permite UPnP din router setările
xbl este xbox live

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 17 aprilie 2008, 16:33
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Spencer2004 View Post
i folosit thoes de cuvinte pentru ca am vrut un raspuns de la cineva care a ştiut ce se vorbeşte.
Ah.

The DMZ permite numai traficul de la alte sisteme de pe router-e LAN parte. Nu aveţi.

Încercaţi să port UDP 88 sosite, probabil că vom repara. Sau te-ai mis-tip destinate mai mult decât tine?
Old 18 aprilie 2008, 18:34
Grupul de donator

Inca nu bucurie?

Există unele capturi de ecran din pagină pentru a edita pe care la router http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm dar din moment ce ai fost deja acolo tot ce pot să spun este că arată destul de standard.

Sunt sigur că v-aţi verificat că fix adresa IP de pe Xbox este, de fapt, ceea ce crezi tu este de a stabili, dacă acesta se potriveşte şi ceea ce aţi introdus-o. Bănuiesc nu există îndoieli cu privire la gateway adresa pe care aţi pus-vă computerului dumneavoastră pe acelaşi router? I-ai face ca un domiciliu stabil, de asemenea? Nu pot fi de fapt nici un fel cele două se află în conflict sau te-ar vedea mesaje de eroare de pe computer prea.

Aş fi tentat să citiţi manualul de Xbox capitol pentru a doua oară, există întotdeauna ceva pentru a obţine de la un alt arăta dacă este relevant sau nu.
Old 22 aprilie 2008, 00:51
Grupul de donator

Nu a incercat toate acestea, dar încă dosent lucru: (
Old 26 aprilie 2008, 04:45
Grupul de donator

În afară de port UDP 88 sosite schimba, nu pot vedea nimic despre acest ruter care ar cauza o problemă de jocuri. Cred că am stumped. Dacă vă puteţi găsi pe nimeni să verificaţi cu tine că, uneori, devine mine să-mi văd unghiul mort când l-am verificat şi rechecked şi păstrate pe lipseşte ceva.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.