![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max, nu pot stabili meu Nat setările pentru a deschide astfel i cant alatura prietenii mei jocuri pe xbl. Am încercat fowarding a nessesary porturile şi punerea mea Xbox 360 într-o dmz (cu un IP static) şi este încă obiceiul de lucru. Am niste ciudat obiceiul ruter care apar atunci când i Google numărul de model şi im pe virgin media (cablu). există o trecere între mine şi-mi router xbox aşa i dont know dacă Thats o problema. plz ajuta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este aproape ca şi cum ai dori să fac dificilă obţinerea unui răspuns. Ce este "xbl"? Care sunt "nessesary porturile"? Ce model este "ciudat router"?
| |||
| |||
| i folosit thoes de cuvinte pentru ca am vrut un raspuns de la cineva care a ştiut ce se vorbeşte. xbl este, evident, xbox live, de nessesairy porturile UDP sunt 80, 3074 şi 3074 UDP TCP şi router este un Konig CMP-router10 mersi 4 sfatul |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| aveţi nevoie pentru a permite UPnP din router setările
| |||
| |||
| Citat:
The DMZ permite numai traficul de la alte sisteme de pe router-e LAN parte. Nu aveţi. Încercaţi să port UDP 88 sosite, probabil că vom repara. Sau te-ai mis-tip destinate mai mult decât tine? |
|
| |||
| |||
| Inca nu bucurie? Există unele capturi de ecran din pagină pentru a edita pe care la router http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm dar din moment ce ai fost deja acolo tot ce pot să spun este că arată destul de standard. Sunt sigur că v-aţi verificat că fix adresa IP de pe Xbox este, de fapt, ceea ce crezi tu este de a stabili, dacă acesta se potriveşte şi ceea ce aţi introdus-o. Bănuiesc nu există îndoieli cu privire la gateway adresa pe care aţi pus-vă computerului dumneavoastră pe acelaşi router? I-ai face ca un domiciliu stabil, de asemenea? Nu pot fi de fapt nici un fel cele două se află în conflict sau te-ar vedea mesaje de eroare de pe computer prea. Aş fi tentat să citiţi manualul de Xbox capitol pentru a doua oară, există întotdeauna ceva pentru a obţine de la un alt arăta dacă este relevant sau nu. |
|
| |||
| |||
| Nu a incercat toate acestea, dar încă dosent lucru: ( |
|
| |||
| |||
| În afară de port UDP 88 sosite schimba, nu pot vedea nimic despre acest ruter care ar cauza o problemă de jocuri. Cred că am stumped. Dacă vă puteţi găsi pe nimeni să verificaţi cu tine că, uneori, devine mine să-mi văd unghiul mort când l-am verificat şi rechecked şi păstrate pe lipseşte ceva. |