menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herné konzoly

Register

Reštriktívne NAT nastavenia na xbl plz Pomoc

Reply

Thread Tools
Old 15. apríla 2008, 06:07
Darcu Skupina

Default Reštriktívne NAT nastavenia na xbl plz Pomoc

Ahoj, já nemôže Moja nat nastavenie otvorte tak i cant pripojiť moji priatelia hier na xbl. som sa pokúsil fowarding je potrebné porty a uvedenie mojich xbox 360 v DMZ (so statickou ip), a to ešte zvyknutý pracovať. Mám nejaké divné routeru, ktorý zvyčajne objaví aj keď google číslo modelu a im panenského média (kábla). je prepínať medzi mojím routerem a môj xbox tak i dont vedieť, či to je problém.

plz help.
Old 17. apríla 2008, 11:50
Darcu Skupina

Je to takmer ako keby ste chceli, aby získali odpoveď obtiažna. Čo je "xbl"? Aké sú "nevyhnutné prístavy"? Aký model je "divný" router "?

Tento prepínač nie je problém, či to pomohlo.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 17. apríla 2008, 13:33
Darcu Skupina

Použil som thoes slová, pretože som chcel odpoveď od niekoho, aby vedel, ako sa hovorí. Xbl je samozrejme Xbox Live, v nessesairy porty UDP 80, 3074 udp a tcp 3074 a router je Konig cmp-router10

vďaka 4 radu
Old 17. apríla 2008, 13:34
Darcu Skupina

musíte povoliť UPnP v nastavení routeru
Xbl je Xbox Live

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 17. apríla 2008, 16:33
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Spencer2004 View Post
Použil som thoes slová, pretože som chcel odpoveď od niekoho, aby vedel, ako sa hovorí.
Ah.

DMZ umožňuje iba prevádzku z iných strojov na routeru LAN strane. Nemáte žiadne.

Skúste UDP portu 88 prichádzajúce, možná, že vám to spraví. Alebo ste mis-typu viac, ako ste?
Old 18. apríla 2008, 18:34
Darcu Skupina

Stále bez radosti?

Existuje nejaké screenshoty na stránku pre úpravu na tomto routeru na http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm ale pretože ste sa už tu všetky môžem povedať, je, že to vyzerá docela štandard.

Som si istý, že ste si overili, že je pevná IP adresa na Xbox je vlastne to, čo si myslíte, že je to súbor, a že sa zhoduje, čo ste zadali. Predpokladám, že nie je pochýb o adresu brány dáš palcov vášho počítača na rovnaký router? Povedal si, že s pevnou adresou, rovnako? Tu naozaj nemožno žiadnym spôsobom dva sú rozporuplné, alebo by ste vidieť chybové hlášky na počítači taky.

Já bych byť v pokušení čítaj Xbox manuálna kapitolu po druhé, je tu vždy niečo dozvedieť z inej pozrieť, či je to relevantné, alebo nie.
Old 22. apríl 2008, 00:51
Darcu Skupina

Nope vyskúšali všetky je ale stále dosent práce: (
Old 26. apríla 2008, 04:45
Darcu Skupina

Okrem UDP port 88 prichádzajúcich zmien, nevidím nič, že router, ktorý by herné problém. Myslím, že som pne. Ak si nájdete niekoho na dvojnásobok-check s Vami, že niekedy sa mi to vidieť moju slepú škvrnu, keď som sa kontrolujú a rechecked a priebežne o niečo chýba.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Niečo sa Nastavenia tlačiarne Kadejd Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne 3 23. marca 2008 16:08
RE: nastavenie proxy simon1990 Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 1. marca 2008 15:32
Nastavenie BIOSu Blazing933 Procesory, základné dosky & RAM 1 1. december 2007 16:18
Nastavenia displeja devita23 Graphics Cards & Monitory 1 11. novembra 2007 06:18
Zmenou nastavenia CPU ventilátor * Prosím pomôžte * Rekto Procesory, základné dosky & RAM 6 30. September 2007 13:15
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.