![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nemôže Moja nat nastavenie otvorte tak i cant pripojiť moji priatelia hier na xbl. som sa pokúsil fowarding je potrebné porty a uvedenie mojich xbox 360 v DMZ (so statickou ip), a to ešte zvyknutý pracovať. Mám nejaké divné routeru, ktorý zvyčajne objaví aj keď google číslo modelu a im panenského média (kábla). je prepínať medzi mojím routerem a môj xbox tak i dont vedieť, či to je problém. plz help. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to takmer ako keby ste chceli, aby získali odpoveď obtiažna. Čo je "xbl"? Aké sú "nevyhnutné prístavy"? Aký model je "divný" router "?
| |||
| |||
| Použil som thoes slová, pretože som chcel odpoveď od niekoho, aby vedel, ako sa hovorí. Xbl je samozrejme Xbox Live, v nessesairy porty UDP 80, 3074 udp a tcp 3074 a router je Konig cmp-router10 vďaka 4 radu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| musíte povoliť UPnP v nastavení routeru
| |||
| |||
| Citácia:
DMZ umožňuje iba prevádzku z iných strojov na routeru LAN strane. Nemáte žiadne. Skúste UDP portu 88 prichádzajúce, možná, že vám to spraví. Alebo ste mis-typu viac, ako ste? |
|
| |||
| |||
| Stále bez radosti? Existuje nejaké screenshoty na stránku pre úpravu na tomto routeru na http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm ale pretože ste sa už tu všetky môžem povedať, je, že to vyzerá docela štandard. Som si istý, že ste si overili, že je pevná IP adresa na Xbox je vlastne to, čo si myslíte, že je to súbor, a že sa zhoduje, čo ste zadali. Predpokladám, že nie je pochýb o adresu brány dáš palcov vášho počítača na rovnaký router? Povedal si, že s pevnou adresou, rovnako? Tu naozaj nemožno žiadnym spôsobom dva sú rozporuplné, alebo by ste vidieť chybové hlášky na počítači taky. Já bych byť v pokušení čítaj Xbox manuálna kapitolu po druhé, je tu vždy niečo dozvedieť z inej pozrieť, či je to relevantné, alebo nie. |
|
| |||
| |||
| Nope vyskúšali všetky je ale stále dosent práce: ( |
|
| |||
| |||
| Okrem UDP port 88 prichádzajúcich zmien, nevidím nič, že router, ktorý by herné problém. Myslím, že som pne. Ak si nájdete niekoho na dvojnásobok-check s Vami, že niekedy sa mi to vidieť moju slepú škvrnu, keď som sa kontrolujú a rechecked a priebežne o niečo chýba. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Niečo sa Nastavenia tlačiarne | Kadejd | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 3 | 23. marca 2008 16:08 |
| RE: nastavenie proxy | simon1990 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 1. marca 2008 15:32 |
| Nastavenie BIOSu | Blazing933 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 1. december 2007 16:18 |
| Nastavenia displeja | devita23 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 11. novembra 2007 06:18 |
| Zmenou nastavenia CPU ventilátor * Prosím pomôžte * | Rekto | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 30. September 2007 13:15 |
| Thread Tools | |
| |