az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

Kısıtlayıcı NAT Ayarlar XBL plz Yardım

Reply

Konu Araçları
Old 15 Nisan 2008, 06:07
Bağış Grubu

Default Kısıtlayıcı NAT Ayarlar XBL plz Yardım

Merhaba, ben xbl üzerinde Arkadaşlarımla oyunlara katılmak cant açmak için NAT ayarlarını ayarlayamazsınız. i nessesary port fowarding denedi ve dmz benim xbox 360 koyarak statik bir IP () ve hala alışkanlık iş. Biraz garip yönlendirici alışkanlık up i model numarasını Google ve bakire medya (kablo) üzerine sohbet hangi gösterisi var. Orada benim yönlendirici ve Xbox arasında geçiş yapmak öylesine i dont Eğer şu bir sorun olduğunu bilirler.

plz yardım.
Old 17 Nisan 2008, 11:50
Bağış Grubu

It's neredeyse sanki bir cevap zor elde yapmak istiyorum. Ne "" xbl nedir? Ne "nessesary bağlantı noktaları" nedir? Ne modeli "garip yönlendirici" nedir?

Eğer yardımcı olur geçiş bir sorun değildir.

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 17 Nisan 2008, 13:33
Bağış Grubu

çünkü bunların ne konuştuğunu biliyor birinden bir cevap istedim ben thoes kelimeler kullanılır. xbl açık canlı Xbox ise, nessesairy port 80 udp, 3074 ve UDP 3074 TCP ve yönlendirici bir König cmp is router10

teşekkür 4 tavsiye
Old 17 Nisan 2008, 13:34
Bağış Grubu

bir yönlendirici ayarlarını UPnP etkinleştirmeniz gerekir
xbl Xbox canlı

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 17 Nisan 2008, 16:33
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Spencer2004 View Post
çünkü bunların ne konuştuğunu biliyor birinden bir cevap istedim ben thoes kelimeler kullanılır.
Ah.

The DMZ sadece yönlendiricinin LAN tarafındaki diğer makineleri trafik sağlar. İstediğiniz yok.

88, belki de o tamir edeceğiz gelen UDP bağlantı noktası deneyin. Veya size yanlış tür bir daha ilgili daha fazla?
Old 18 Nisan 2008, 18:34
Bağış Grubu

Hala hiçbir sevinç?

Bu sayfa bazı ekran görüntüleri bu yönlendirici üzerinde düzenlemek için http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm fakat zaten tüm diyebilirim oldum bu oldukça standart görünüşü.

Bunu Xbox üzerinde sabit IP adresi aslında ne için ayarlamak, ve düşünüyorum da ne girdi maçlar olduğunu denemişseniz eminim. Ben hiç şüphe yok ilgili ağ geçidi bilgisayarınızda aynı yönlendiricideki's in koymak adresi's tahmin? Bu sabit bir adresi de yapmak mı? Gerçekten, herhangi bir şekilde iki çelişkili veya size bilgisayarda çok hata mesajları görmek ediyorum olamaz.

Ben Xbox manuel bölüm ikinci kez okumak için, her zaman başka bir benzeri olup olmadığını ilgili kimden toplamaktadır şey's ayartmıştı duyarım.
Old 22 Nisan 2008, 00:51
Bağış Grubu

hayır hepsini ama hala dosent çalışma denedim: (
Old 26 Nisan 2008, 04:45
Bağış Grubu

Apart UDP bağlantı noktası 88 Gelen değiştirmek kimden, ben bir oyun soruna neden ki yönlendirici hakkında bir şey göremiyorum. I stumped benim. Eğer çift kimse size bu bazen beni ben kontrol ettik ve rechecked ve bir şeyler eksik devam etti benim kör nokta görmek için onay aldı bulabilirsiniz.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından