![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben xbl üzerinde Arkadaşlarımla oyunlara katılmak cant açmak için NAT ayarlarını ayarlayamazsınız. i nessesary port fowarding denedi ve dmz benim xbox 360 koyarak statik bir IP () ve hala alışkanlık iş. Biraz garip yönlendirici alışkanlık up i model numarasını Google ve bakire medya (kablo) üzerine sohbet hangi gösterisi var. Orada benim yönlendirici ve Xbox arasında geçiş yapmak öylesine i dont Eğer şu bir sorun olduğunu bilirler. plz yardım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| It's neredeyse sanki bir cevap zor elde yapmak istiyorum. Ne "" xbl nedir? Ne "nessesary bağlantı noktaları" nedir? Ne modeli "garip yönlendirici" nedir?
| |||
| |||
| çünkü bunların ne konuştuğunu biliyor birinden bir cevap istedim ben thoes kelimeler kullanılır. xbl açık canlı Xbox ise, nessesairy port 80 udp, 3074 ve UDP 3074 TCP ve yönlendirici bir König cmp is router10 teşekkür 4 tavsiye |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bir yönlendirici ayarlarını UPnP etkinleştirmeniz gerekir
| |||
| |||
| Alıntı:
The DMZ sadece yönlendiricinin LAN tarafındaki diğer makineleri trafik sağlar. İstediğiniz yok. 88, belki de o tamir edeceğiz gelen UDP bağlantı noktası deneyin. Veya size yanlış tür bir daha ilgili daha fazla? |
|
| |||
| |||
| Hala hiçbir sevinç? Bu sayfa bazı ekran görüntüleri bu yönlendirici üzerinde düzenlemek için http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm fakat zaten tüm diyebilirim oldum bu oldukça standart görünüşü. Bunu Xbox üzerinde sabit IP adresi aslında ne için ayarlamak, ve düşünüyorum da ne girdi maçlar olduğunu denemişseniz eminim. Ben hiç şüphe yok ilgili ağ geçidi bilgisayarınızda aynı yönlendiricideki's in koymak adresi's tahmin? Bu sabit bir adresi de yapmak mı? Gerçekten, herhangi bir şekilde iki çelişkili veya size bilgisayarda çok hata mesajları görmek ediyorum olamaz. Ben Xbox manuel bölüm ikinci kez okumak için, her zaman başka bir benzeri olup olmadığını ilgili kimden toplamaktadır şey's ayartmıştı duyarım. |
|
| |||
| |||
| hayır hepsini ama hala dosent çalışma denedim: ( |
|
| |||
| |||
| Apart UDP bağlantı noktası 88 Gelen değiştirmek kimden, ben bir oyun soruna neden ki yönlendirici hakkında bir şey göremiyorum. I stumped benim. Eğer çift kimse size bu bazen beni ben kontrol ettik ve rechecked ve bir şeyler eksik devam etti benim kör nokta görmek için onay aldı bulabilirsiniz. |