![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я не можу встановити моє фіз Установки для відкриття такого я нахиляє приєднатися до моїх друзів ігор на XBL. Я спробував fowarding Обов'язкове порти і покласти моєї Xbox 360 в DMZ (зі статичною IP) і до цих пір не спрацюють. У мене є кілька дивних маршрутизатор, який звичай з'являтися, коли я Google номер моделі і їм на Virgin Media (кабель). є перемикач між моєю і мого маршрутизатора Xbox тому я не знаю, якщо Thats проблема. PLZ HELP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це майже як якби ви хочете, щоб отримати відповідь важко. Що таке "XBL"? Що таке "Обов'язкове порти"? Яка модель є "дивним маршрутизатора"?
| |||
| |||
| Я використав thoes слів, тому що я хотів відповіді від когось, що знав, про що вони говорили. XBL, очевидно, Xbox Live, nessesairy портів 80 UDP, 3074 UDP і TCP 3074 і маршрутизатор Konig CMP-router10 Завдяки 4 поради |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам необхідно включити UPnP в настройках маршрутизатора
| |||
| |||
| Цитата:
DMZ тільки дозволяє трафік від інших машин у локальній мережі стороні маршрутизатора. Ви не мають. Спробуйте UDP-порту 88 вхідних, можливо, що полагодити його. Або у вас неправильний тип більше, ніж ви розраховували? |
|
| |||
| |||
| Ще немає радості? Там-то скріншоти сторінки, щоб правити на маршрутизатор, що на http://portforward.com/english/route...0/Limewire.htm Але, оскільки ви вже були там все, що я можу сказати, що це виглядає досить стандартний. Я впевнений, ви вже перевірили, що фіксований IP адреса на Xbox є те, що ви насправді думаю, що це значення, і що він відповідає, що ви ввели. Я вважаю, немає ніяких сумнівів на адресу шлюзу, ви вставили Ваш комп'ютер в той же маршрутизатор? Чи робили Ви, що фіксовані адреси, а? Там не може бути дійсно якимось чином ці два конфлікту чи Ви хочете бачити повідомлення про помилку на комп'ютері теж. Я був би спокуса читати Xbox керівництвом глави другий раз, завжди є щось почерпнути з інший вид чи це чи не відповідають. |
|
| |||
| |||
| Nope випробували всі їх, але ще доцент працює: ( |
|
| |||
| |||
| Крім порт UDP 88 входять змін, я не бачу нічого, що маршрутизатор, який приведе до ігор проблема. Я думаю, що я в глухий кут. Якщо зможете знайти когось перевірити ще раз з вами, що іноді змушує мене бачити моє сліпе пляма, коли я перевірив і перевірив ще раз і весь час щось відсутній. |