![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто искал да знаем от всичко, което по-възрастните, които геймърите конзолата / бр сте първият играч / използвани и имам закачен на игри с, дори след всичко това време все още може да се върнете към него и да играят старите игри или след цялото това време, желание да се намери в системата, или да се играе играта, че си спомняте като толкова много забавно с, Така че нека знае кой го е бил, аз първо трябва закачен на commadore 64 плюс 4, помниш касетата като възрасти да се зареди огън мравка ада, но той беше добър мач, когато кървави заредена за своето време и играта да се върнете към goldeneye, най-вече, A вид калкан игра просто се надявам те да си develope-то Терес само две правила за тази нишка Член 1 :-) reto конзоли включват всички лента или cartridged базирани игри и да не игри на CD Член 2 :-) Просто искам да знам вашето първата конзола / бр и игра, която играе на смърт, както и текущите си fav старата игра не е списък на различните конзоли и игри
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами, те са три различни видове на системата: 486DX, тогава играта Момче джобен формат, тогава N64. Супер Solvers и други DOS игри -> Марио 6 Златни монети -> Starfox 64 са игри Помня играят най-много. Имаше отлична DOS/3.1? игра, която е борба пространство SIM с много оръжия, че е доста готин, но не мога да помня неговото име. : / Родителите ми не би да ме наема GoldenEye: P
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atari дървесни hehe и все още имам го с 15 или така игри. (Dungeon & Дракони ми fav игра) Тогава мида с електронно-ROM expander, че никога не работи. (frogger ми fav преди) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atari с полюс позиция ..... Аз все още може да види, че старите черно джойстик, с червени копчета ..... Това бяха дни
| |||
| |||
| Atari ST1024. Игрите изглежда че все още съществуват, но хората използват своите телефони, ipods ( ) И gameboys да играе ги сега.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| на Синклер specktrum
| |||
| |||
| NES ![]() Обича го ^ _ ^ все още има 2 от тях |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първо някога конзола I собственост е Commodore Vic20. Не съм сигурен дали има много игри на разположение за, че един, но все пак аз din't грижи. Имаше само интересуват понг свири на него все пак ...
Отидоха от този на Синклер ZX81, тогава Спектър 64 (тази с най-сини гумени ключове) и после един C64 с масивна 5,75 "флопидисково устройство. Награда за играта си: Скрити и опасни за PC. Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
|
| |||
| |||
| Старата Atari носи обратно тези дни спускане вкъщи с приятели да играем една игра наречена dungeons и чакали поне аз мисля, че беше зная, че е бил наречен и nes, вид калкан конзола, прекарано възрасти играят Super Mario братя по него.
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Право Айв просто имам нов / стар игра за 32x призова стави на пръстите chaiotix Значи това е моята fav за сега
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Търсите ретро стил USB Gamepad да играя ми Emulators върху Моят компютър, Моля, помогнете. | Д-р петна | Общи Хардуер Чат | 14 | 13 април 2009 12:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |