![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stejně jako na vše, co vím od starších hráčů, které konzole / PC si poprvé hrál / a použité dostal hákovitý o hraní her s, a to i po celou tu dobu se může ještě vrátit zpět k němu a hrát staré hry nebo po celou dobu, přání nalézt systém, nebo hru hrát znovu, že si vzpomenete mají tolik zábavy s Tak nám dejte vědět, který z nich to bylo, jsem se poprvé dostal hákovitý na commadore 64 plus 4, zapamatujte si kazetu s ohledem na stáří, aby zatížení požárem ant ale sakra to byla dobrá hra, kdy krvavé naložen na svou dobu a hra i zpět na Goldeneye, většinou je prima hra jen doufat, že se znovu-develope ji Theres pouze dvě pravidla tohoto vlákno PRAVIDLO 1 :-) Reto konzolí obsahovat všechny kazety nebo cartridged založené hry a ne na hry na cd PRAVIDLO 2 :-) chci jen vědět váš první konzole / PC a hry, kterou jste hráli na smrt, a své aktuální fav stará hra není seznam různých konzolí a her
Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() Můj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, jsou to tři různé typy na systém: 486DX, pak GameBoy Pocket, pak N64. Super řešičů a jiných DOS her -> Mario 6 Golden Coins -> Starfox 64ar hry Pamatuji se hraje nejvíce. Byl vynikajícím DOS/3.1? Hra, která byla bojovém prostoru sim s velkou zbraní, která byla docela v pohodě, ale nemůžu zapamatovat jeho jméno. : / Moji rodiče by mě nepustí nájemného Goldeneye: p
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atari woody hehe a ještě mu 15 nebo tak her. (Dungeon & Dragons moje fav hra) pak žalud elektronů s rom expandér, že nikdy předtím nepracovali. (frogger mých fav čre) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atari se pole position ..... I přesto mohou vidět, že starý černý joystick, s Red Buttons ..... ty byly dny
| |||
| |||
| Atari ST1024. Tyto hry se zdá, že stále ještě existují, ale lidé používají své mobilní telefony, iPody ( ) A gameboys hrát jim nyní.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sinclair se specktrum
| |||
| |||
| Nespecifikované ![]() Miluje to ^ _ ^ ještě 2 z nich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vůbec první konzoli jsem byl Commodore Vic20. Nejste si jisti, kdyby existovala spousta her k dispozici, že jednou, ale když jsem din't péče. Byl jen zájem hrát Pong na to stejně ...
Šel z toho na Sinclair ZX81, pak Spektrum 64 (Ten s modrou gumové klávesy) a nakonec C64 s masivní 5,75 "disketovou mechaniku. Nejlepší hra vůbec: Skrytý a nebezpečný na PC. Nazdraví: Chris Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
|
| |||
| |||
| Staré atari přivádí zpět těch dnech spěchá domů kamarádi hrát hru s názvem sklepení a draci alespoň myslím, že to byl wot říkalo a nes, Brill konzole strávil stáří hraje super mario bratři na ni.
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Právo IVE zrovna novou / starou hru pro zvané 32X Knuckles chaiotix tak tohle je moje fav nyní
__________________ Pokud budovateli postavené budovy cestu programátorů píše programy, pak první datel, který přišel spolu se zničit civilizaci. Počítač jednou mě v šachu Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu. ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Při pohledu na Retro styl Usb Gamepad pro Play My Emulátory na můj počítač, prosím pomozte. | dr barvení | Obecné Hardware Chat | 14 | 13. dubna 2009 12:41 |
| Thread Nástroje | |
| |