![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά ήθελα να μάθω από όλους τους παίκτες που έχετε μεγάλα κονσόλα / pc σας πρώτα έπαιξε / και χρησιμοποιούνται για κάπνισμα άρχισε να παίζει παιχνίδια με, ακόμα και μετά από όλο αυτό το διάστημα μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό παίζουν και τα παλιά παιχνίδια ή μετά από όλο αυτό το διάστημα, ήθελα να βρει το σύστημα, ή να παίξουν το παιχνίδι και πάλι ότι το θυμηθείτε έχοντας τόσο πολύ με την διασκέδαση, Έτσι λοιπόν, πρέπει να γνωρίζουν ποια ήταν, για πρώτη φορά πήρε κάπνισμα σε commadore 64 συν 4, θυμηθείτε την ταινία λήψη των ηλικιών να φορτώσει φωτιά μυρμήγκι αλλά διάολο ήταν μια αιματηρή καλό παιχνίδι όταν φορτώνεται για την εποχή και το παιχνίδι για να πάω πίσω, goldeneye, κυρίως, ένα παιχνίδι πησσί απλώς ελπίζουμε να κάνουμε εκ νέου ότι develope Theres μόνο δύο κανόνες σε αυτό το νήμα ΚΑΝΟΝΑΣ 1 :-) Reto κονσόλες περιλαμβάνουν όλες ή cartridged ταινία βασίζεται παιχνίδια και να μην παιχνίδια σε CD ΚΑΝΟΝΑΣ 2 :-) επιθυμούν απλώς να γνωρίζουν την πρώτη σας κονσόλα / PC και το παιχνίδι που παίζεται σε θάνατο, και την τρέχουσα fav παλιό παιχνίδι που δεν τον κατάλογο των διαφόρων κονσόλες και τα παιχνίδια
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, που πρόκειται για τρία διαφορετικά τύποι του συστήματος: 486DX, τότε Game Boy τσέπης, τότε N64. Super Solvers DOS και άλλα παιχνίδια -> Mario 6 Golden Coins -> Starfox 64 είναι τα παιχνίδια που παίζουν τα θυμάμαι πλέον. Υπήρξε μια εξαιρετική DOS/3.1; ότι ήταν ένα παιχνίδι καταπολέμηση sim χώρο με πολλά όπλα που ήταν πολύ cool αλλά δεν μπορώ να θυμάμαι το όνομά της. : Οι γονείς μου δεν θα επιτρέψτε μου ενοίκιο GoldenEye: p
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atari ξυλωδών hehe έχεις ακόμα και με 15 περίπου παιχνίδια. (Dungeon & Dragons fav μου παιχνίδι) τότε βελανίδι ηλεκτρονίων με rom Expander ότι ποτέ δεν λειτούργησε. (frogger fav μου ere) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atari με Πόλο θέση ..... Μπορώ ακόμα να δούμε ότι παλιό μαύρο χειριστήριο, με τα κόκκινα κουμπιά ..... ήταν εκείνες τις ημέρες
| |||
| |||
| Atari ST1024. Τα παιχνίδια ακόμη φαίνεται να υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους, iPods ( ) Και gameboys να παίξει τώρα.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| η Sinclair specktrum
| |||
| |||
| NES ![]() Loves it ^ _ ^ να έχουν 2 από αυτά |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρώτη κονσόλα ποτέ μου ανήκει ήταν ένα Commodore Vic20. Δεν είστε σίγουροι αν υπήρχαν πολλά παιχνίδια που διατίθενται για το αν μία αλλά din't φροντίδα. Ενδιαφερόταν μόνο για την αναπαραγωγή Πονγκ στις ούτως ή άλλως ...
Πήγε από ότι σε ένα Sinclair ZX81, τότε η Spectrum 64 (το ένα με το μπλε καουτσούκ πλήκτρα) και, τέλος, C64 με μια μαζική 5,75 "οδηγό δισκέτας. Best παιχνίδι ποτέ: Κρυφό και επικίνδυνων για τον υπολογιστή. Cheers: Chris Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|
|
| |||
| |||
| Η παλιά atari φέρνει πίσω εκείνες τις ημέρες σπίτι με εκτιμήσεις σπεύσουμε να παίξουν ένα παιχνίδι που ονομάζεται μπουντρούμια και δράκους τουλάχιστον πιστεύω ότι ήταν WOT ήταν η πρόσκληση και η nes, πησσί κονσόλα αναλωμένου ηλικίες παίζει Super Mario αδελφοί σε αυτό.
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Δικαίωμα IVE έχεις μόνο ένα νέο / παλιό παιχνίδι για το 32x ζήτησε knuckles chaiotix έτσι αυτή είναι η fav μου για σήμερα
__________________ Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ψάχνετε για Retro Style Usb Gamepad να παίζω Εξομοιωτές για τον υπολογιστή μου, Please Help. | dr κηλίδας | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 13 Απρ 2009 12:41 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |